Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 FreshAction

W膭GRY.

Polecane posty

Go艣膰 FreshAction

Mam pytanie. Czy zna kto艣 jaki艣 domowy skuteczny spos贸b na oczyszczenie buzi z w膮gr贸w? mam ich pe艂no na nosie i na brodze,teraz rozprzestrzeniaj膮 si臋 jeszcze w okolice nosa. U偶ywam peeling贸w,tonik贸w antybakteryjnych i tego pono膰 cudownego brevoxylu. Wyciskam je i od razu myje twarz,偶eby bakterie si臋 nie roznios艂y,ale to pomaga tylko na chwile,bo potem s膮 czarniejsze i jest ich wi臋cej.Nie wiem ju偶 co mam robi膰...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 sibi
oczy艣膰 po偶膮dnie twarz,polecam na w膮gry wod臋 z cytryn膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 FreshAction
Od dermatologa mam brevoxyl.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 FreshAction
A kwasek cytrynowy w p艂ynie zadzia艂a tak samo?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 FreshAction
Nikt nie mia艂 podobnego problemu?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 FreshAction
na jednym forum pisze,偶eby smarowa膰 twarz past膮 do z臋b贸w,na innym,偶e w 偶adnym wypadku... A ja w艂a艣nie siedze z past膮 na buzi i czekam a偶 wyschnie :)

Udost臋pnij ten post

ja te偶 stosowa艂am chyba wszystko, ale pom贸g艂 mi tylko tonik na w膮gry z Avonu. serio. u偶ywam go rano i wieczorem codziennie i zapomnia艂am ju偶 dawno o tym problemie. tylko na nos, czo艂o i brod臋. polecam naprawd臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 FreshAction
Mia艂am go ju偶.. nie pom贸g艂 ;(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sibi
spr贸buj p艂atkami owsianymi my膰 twarz oczyszczaj膮,cytryna a nie kwasek!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sibi
rozja艣ni i tonizuj臋 sk贸r臋,oczyszcza lekko,fakt nie ma na w膮gry sposoby cho膰 ja je zwalczy艂am tylko naturalnymi specyfikami,naturalnym myd艂em i zio艂ami.偶adnej chemii kosmetyk贸w drogeryjnych tylko natura

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sibi
najwa偶niejsze to oczyszcza膰 dobrze twarz,w膮gry robi膮 si臋 gdy zapychaj膮 si臋 pory nadmiarem zanieczyszczen i sebum,czarne si臋 robi膮 gdy sebum si臋 utlenia z powietrzem w 艣rodku por贸w.wi臋c spos贸b to ich nie zapychanie czyli paa pudry fluidy kremy z zawarto艣ci膮 olej贸w mineralnych..i natura i tyle

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 FreshAction
Nie wiem ju偶 co mam robi膰 z nimi... czyli lepiej rozja艣nia膰,a nie wyciska膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sibi
przy wyciskaniu rozprzestrzeniasz po twarzy bakterie i podra偶nasz sk贸re i naczynka!nie wolno wyciska膰!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 FreshAction
To co zobi膰 jak wystaj膮?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 madrala..
wystaj膮? jak wystaj膮? oczy艣ci膰 twarz peelingiem ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 FreshAction
No jak sie przejedzie palcem po nosie albo po bodzie to czu膰 takie ma艂e kulki albo jak sie fluid czy puder na艂o偶y to tez takie kropeczki ma艂e wystaj膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 FreshAction
UP

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 teklowka
jak nie wiciskac? mi kosmetyczka powiedziala ze mozna sie ich pozbyc tylko usuwajac je poprzez wyciskanie innej rady nie ma

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dzej zi
Tylko ze po wyciskaniu zostaje slady i dziurki, nawet jak to sie robi bardzo delikatnie i higienicznie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fffhf
mi po tym z avonu tak uczulenie wywalilo ze nie wiem ,a cala serie mialam i do kosza poszla :/ a na nosie mam ich pelno.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sasasasa
Ja robie sobie domow膮 "par贸wk臋", wyciskam przez chusteczk臋, potem tonik nagietkowy i ju偶. Innego sposobu raczej nie ma, trzeba to robi膰 co jaki艣 czas, bo pory i tak si臋 zatykaj膮. Pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 FreshAction
A jak si臋 robi t膮 par贸wke?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sasasasasasa
Gotujesz wod臋, przelewasz do michy (mo偶na wod膮 zala膰 jakie艣 zi贸艂ka, np. bratek - te偶 dobry na sk贸r臋), czekasz troch臋 az przestygnie, bo gor膮ce cholerstwo :), przykrywasz g艂ow臋 r臋cznikiem i si臋 \"inhalujesz\". Taka sauna dla twarzy. I tak z 10 minut, zalezy, ile wytzymasz. Potem wszystkie zanieczyszczenia 艂膮twiej wychodz膮, bo pory si臋 rozszerzaj膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sasasasasasa
WYdaje mi si臋 偶e s膮 tez takie maseczki "rozpulchniaj膮ce", one te偶 u艂膮twiaj膮 oczyszczenie twarzy. W sumie to w艂a艣nie na tym polega oczyszczanie twarzy u kosmetyczki, jak ju偶 b臋dzie po wszystkim, to dobre s膮 maseczki z glinki, bo dzia艂aj膮 koj膮co i zmniejszaj膮 zaczerwienienie.

Udost臋pnij ten post