Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koszmar minionego dnia

Powiedzial ze jedzie w interesach a baluje ze znajomymi za granica

Polecane posty

To co przezywam teraz to koszmar. W naszym zwiazku od jakiegos czasu jest zle, spedzamy mniej czasu razem, mniej czulosci ale on chcial to naprawic. Zreszta ja tez. Ma taka prace, ze duzo jezdzi po Polsce wiec nie zdziwilam sie gdy oznajmil mi, ze ma zlecenie za granica-tam tez czesto robil. Wydalo sie, ze baluje zkolegami i jakimis panienkami nad woda:(:(:( Nie pytajcie mnie jak sie o tym dowiedzialam ale mam czarno na bialym dowody:(

Gość jestem facetem1
spodobała mu sie wolnosc, jeszcze ci hiva przywiezie

Gość takie tam duperele...
Mój eks jeździł "do pracy" czyli do kochanki i ich dziecka. Uważaj na drania!

Mielismy sie pobrac, bylismy zareczeni. Raptem 1,5 roku razem a on bawi sie w najlepsze z kolegami i dziewczynami...A ja myslalam nad tym jak go zaskoczyc po powrocie aby ozywic nasz zwiazek. Juz mialam dziesiatki pomyslow. Zamowilam pobyt w gorach , rozne atrakcje:( On zawsze organizowal wszystko wiec chcialam go raz pozytywnie zaskoczyc:( A teraz nie mam z kim jechac w te gory bo wszystkie moje znajome albo z rodzinami jada albo z facetami:(

no ktoś tu tak na kafe z tymi cyckami zapoczątkował nawet nie wiem kto z tymi cyckami:D ale chętnie to papuguje;p a autorka milczy wrrrr

On ma prawie 30 lat!

koszmar minionego dnia - to wszystko o czym mówisz to gówno prawda. to mówi koszmar minionego dnia inteligentny i ułożony. a ja bym chciała wiedzieć co uważa ten drugi koszmar minionego dnia - ten uczuciowy, ten który czuje. czy chcesz z nim być?

W takiej sytuacji ja nie moge z nim byc:( Zabawia sie w najlepsze z jakims towarzystwem, moze jeszcze zdradza mnie:( Na pewno odczul ponownie smak wolnosci. Tylko, ze go kocham. Jestem taka naiwna

no to jak nie możesz z nim być to o czym my tu w ogóle rozmawiamy:)

Tylko, ze mi jest ciezko:(

no to zrozumiałe, zawsze gdy coś się kończy jest ciężko i smutno, nawet jak człowiek już nie chce tkwić w bezsensownym związku i ma go dosyć czuje smutek

Gość what a ....
a powiedzial,z ekiedy wroci??

Teraz to juz niewazne kiedy wroci:(

mam dla ciebie trudne zadanie - pewnie i tak nie dasz rady mu podołać ale no cóż;p a spróbuj zajrzeć w przyszłość, ile dzięki temu, że właśnie wyrywasz się z bezsensownego związku zyskasz, ile przed tobą, obojętnie co cie nie czeka to lepsze to niż ten związek

Racja. Lepiej byc samemu, niż z takim draniem. Przebolejesz, jak my wszystkie. A potem będzie coraz lepiej :D

Kolejny facet zrobil ze mnie idiotke a ja sie dalam:(

Gość nananananana
nie mow tak o osobie "naiwna" , "idiotka", bo w ten sposob pokazujesz, ze sama siebie nie szanujesz. Jestem napewno wartosciową dziewczyną, tylko wiesz czego sie obawiam? Ze mu wybaczysz... ze minie pare dni nim on wroci, Tobie troszke przejdzie, potem on zacznie Cie przepraszac i Ty wtedy zmiekniesz... a to byloby najgorsze rozwiazanie.. wiem z doswiadczenia ;/

Też wdepnęłam w takie g... Uciekaj, gdzie pieprz rośnie!