Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JOGURCIA

CO JA MAM ZROBIC JESTEM BEZSILNA

Polecane posty

Gość JOGURCIA

mam chlopaka ktory wyjechal do pracy do innego miasta,za 2tygodnie mialam jechac do niego,jestesmy razem juz 2lata,ja mam 21 lat on 22, byl pare dni temu ,gadal z moim ojcem,ze ma wobec mnie powazne plany,ze chce zebym do niego przyjechala,ze dla mnie bedzie dobrze platna praca moj ojciec sie zgodzil,a dzisiaj mi zrobil taki halas:( uderzyl mnie za to,ze jade do niego,on czesto zmienia zdanie:(jestem zalaman bo jak wyajde to bedzie sie wyżywał na mojej mamie o to:(nie wiem co robic,boje sie:(

Powiem ci co. Masz 21 lat i nie musisz pytać rodzicw o pozwolenie. Jeśłi się kochacie a twój \'za przeproszeniem\' ojciec najpierw się zgadza a potem robi taki tetr, to uciekaj dopóki masz do kogo. Kto wie co jeszcze może się zdarzyć? Następnym razem pobije cię bo krzywo postawisz talerz. A co do matki...rzeczywiście trudna sytuacja, ale twoja obecnośc nczego nie zmieni. Jeśłi zechce będzie się wyżywał na was obu. To czy obie się od niego uwilnice, zalezy tylko od was. Tylko od WAS! Życzę powodzenia i trzymam kciuki :)

Gość JOGURCIA
???

To nie Ty masz chronic matke tylko matka Ciebie .To po pierwsze.Po drugie , jezeli Ciebie w domu nie bedzie, byc moze mamie bedzie latwiej podjac decyzje co do bycia z Twoim ojcem.Zwlaszcza ze bedziesz poza domem juz , i moglabys zaoferowac mamie roznego rodzaju pomoc.jesli obie bedziecie tkwily w tym wiezieniu z popapranym ojcem, to przegracie wszyscy.Co? Wlasne zycia..

Gość takie tam duperele...
Pozwalasz się bic w tym wieku????? No, sorki!!! Słowem bym się do takiego ojca nie odezwała!!!

Gość JOGURCIA
on jest tyranem,jesli ja albo mama podejmuje jakies decyzje ktore sie jemu nie podobaja to wtedy zaczyna sie gehenna:(a wszyscy uwzaja nas za przykladna rodzine

Gość dziewczyno nad czym ty sie
zastanawiasz pakuj sie i wyjezdzaj