Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Darrecki

czy moja dziewczyna słusznie się oburzyła?

Polecane posty

Wczoraj podczas rozmowy z dziewczyną weszliśmy na temat jak to by było, gdyby teroretycznie któreś z nas trafiło do więzienia na parę lat. Taka tam hipotetyczna sytuacja. Dziewczyna mnie zapytała, czy czekałbym na nią gdyby np. poszła \"siedzieć\" 10 lat. No i chciałem być szczery i powiedziałem, że to bardzo długo i pewnie chciałbym sobie ułożyć życie z kimś innym, mieć rodzinę, dzieci itd. No i niestety potwornie się na mnie obraziła, od wczoraj milczy, jeszcze wcześniej napisała mi smsa, że przestała wierzyć w to, że ją kocham. No i kurde mam problem. Kocham moją dziewczynę, jesteśmy prawie rok ze sobą, do tej pory zawsze dawałem jej odczuć, że bardzo mi na niej zależy. Po tym co jej wczoraj powiedziałem chciałem od razu naprawić sytuację, tłumacząc, że przecież coś takiego że ktoś z nas trafi do więzienia jest raczej niemożliwe i nie ma co sobie tym zawracać głowy. Czy każda kobieta zareagowałaby tak samo? Bo dla mnie to dziwne, że ona nagle przestała się do mnie odzywać. Jak wybrnąć z tej sytuacji?

Gość macie problemy
ja pierdole:o

No widzisz, też bym się nie spodziewał. Oboje nie jesteśmy dziećmi, studiujemy, a ona stwarza tego typu problemy. Bo dla mnie to jest robienie z igły wideł.

Gość takaja-25
HA.....dziewczyna dziwna i sytuacja dziwna...a ile ten związek już trwa ??

Gość w teoriiiiiii
teoretycznie zareagowałabym inaczej..ale w praktyce, znając siebie, podobnie :p nie przejmuj się! przejdzie jej!

nie dziw się, kobiety to specjalistki od stwarzania takich problemów :P

Gość to było głupie pytanie
ale trzeba było na nie jakoś DYPLOMATYCZNIE odpowiedzieć nie potrafiłeś - masz problem

Gość takaja-25
tak dokładnie kobiety to specjalistki od takich sytuacji ha....i jestem jedną z nich ale powiem ci że też pewnie zrobiłabym jazde a to wszystko zalezy własnie od uczuć jak ktoś kocha mocno kocha to tak samo i taką samą miłóscia chciałby być obdarzony...chyba lepiej powiedzieć Ci było no pewnie kochanie że bym czekał całe zycie pamietaj trzeba mowić to co dziewczyna chciałaby usłyszeć i do przodu:)z uśmiechem na twarzy

Gość takie tam duperele...
Kobiety są idealistkami, każda miłośc jest dla nich jedyna i do grobowej deski. Pewnie dlatego się obraziła. Daj jej trochę czasu i zapewniaj o dozgonnej miłości.

prawde chlopak powiedzial, i mial racje, a ona powinna sie \'odobrazic\' bo to srednio o niej swiadczy tak, jestem dziewczyna

Gość pytanie z innej beczki..llo
ile może trwać nieuzasadniony męski foch ????

Gość pytanie z innej beczki..llo
oj pewnie, ze jej przejdzie, stworzyła sobie niezła wizualizacje w głowie i dlatego tak zareagowała

Gość zgadzam sie ze..
stwarzacie idiotyczne problemy :o a twoja odpowiedz pokzaala jej ze nie kochasz jej na smierc i zycie ..tylkona pol gwizdka- jak nie ona to inan .... ale w koncu wiekszosc ludzi t ak ma dziwne jest ze kobiety czekaja na facetow z wizienia, chodza na widzenia, seksuja sie tam ...wiec miala nadzieje ze tez tak bys robil ... w sumie odpowiedz na 2. :o

brakuje Wam chyba kłopotów. najzdrowsze rozwiązanie: zjedź ja za dziecinne zachowanie, teoretyzowanie, stwarzanie sztucznych problemów i tyle. no chyba nie będziesz się płaszczył i przepraszał??? za co???

Gość przytul ją i powiedz że
kochasz

Gość cbncnb
"dziwne jest ze kobiety czekaja na facetow z wizienia, chodza na widzenia, seksuja sie tam ...wiec miala nadzieje ze tez tak bys robil ..." Kobiety po prostu lecą na brutalnych kryminalistów :D Nie słyszałaś, że Fritzl dostaje setki listów od wielbicielek, które piszą jaki to jest cudowny i skrzywdzony i że chciałyby z nim być :D

Gość slslslslslslslsls
No chłopie, odebrałeś właśnie lekcję poglądową - wyciągnij wnioski. Kobiety lubią być okłamywane. Poprawna odpowiedź brzmiała: ależ tak, czekałbym, nosił paczki i nie spojrzał na żadną inną.

Gość takaja-25
ja jak kiblowałam to pod celą była jedna, co facet na nią czekał 8 lat. wiec 10 to niewiele więcj

Gość ale masz problemy chlopie
gdybys to ty poszedl siedziec po tygodniu by se znalazla ruchacza taka jest prawda bo takie jest zycie

Gość wiosenna mgla
u mnie to zalezy. jakby moj facet poszedl siedziec za zabicie, gwalt i inne w tym rodzaju to bym od razu go zostawila jakby poszedl siedziec bo sie z kims pobil ale szlachetnym celu zaczekalabym jakby poszedl siedziec za wypadek samochodowy zaczekalabym jakby poszedl siedziec za przestepstwa gospodarcze tez bym zaczekala.

Gość facet ale pojechałeś
jak cie pyta jak wygląda - zawsze odpowiadaj, ze pieknie jak cie pyta czy bedziesz czekal na nia 10 lat, mow ze tak czy to tak trudno, mi tez by sie dziwnie zrobilo jak bym usłyszała taką odpowiedz :/ on pewnie powiedziała ze by czekała