Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość harapucinka

Dieta kapuściana - dziś zaczęłam - kto ze mną?

Polecane posty

Gość gildia makro
Ta dieta jest wspaniała. Sama schudłam na niej 7 kg, później przeszłam na dietę Montigniaca i utrzymuję stałą wagę. Dieta kapuściana jest w 100 % skuteczna!

Gość morświnek15
ha ha stawiam na sport i na tzw.mż!!!!!

Sport i dieta MŻ są w porządku, jednak trzeba zacząć od realnego i szybkiego spadku wagi, by później go utrzymywać. Od tego jest "kapuścianka":)

Gość morświnek15
realne odwodnienie organizmu.....a gdzie spalomna tkanka tłuszczowa???????/śmiechu warte

Harapucinko - co zamierzasz po kapustce? 1000 kcal? nie boisz sie jojo? ja jutro gotuje i tego wyjscia na prosta wlasnie sie boje..

Gość carrotka
Witam :) Własnie konczę drugi dzień. Zjadłam cały garnek zupy ugotowanej z mieszanki prezydenckiej+ czereśnie... Musz e bardzo się pilnować,żeby nie podjadać-chociaż za pierwszym razem z małymi grzeszkami odnotowałam spadek 3 kg :) Bardzo brakuje mi moich ukochanych jogurtów naturalnych i nabiału w każdej postaci,ale postaram się wytrwać... Jak się nie uda,biore się za kopenhaską a po osiągnięciu upragnionej wagi ( -4 kg) wybieram się do dietetyka,bo sama nie dam sobie rady! Trzymam kciuki za Was dziewczyny,żeby Wam się udało :)

Gość carrotka
Pomyłka :) Pierwszy dzień diety dobiega końca :) Przecież czereśnie drugiego dnia są zabronione

Witam wszystkie kolezanki, które dobrowolnie skazały sie na rewelacyjny smak zupy kapuścianej;) Właśnie zeszłam z wagi, która pokazała 70,1 kg. Czuję się lekka i nawet niezbyt głodna. Dziś mogę wciągnąć 20 dag wołowiny i oczywiście wiadomo co...:(

Po kapustce zamierzam albo 1000 kcal, albo po prostu mniej jeść, wykluczając ziemniaki, smażone mięsa i cukier.

Harapucinko, wez Ty mnie tak nie obrzydzaj tej zupki ;P Za chwilę ją będę gotowac i trzeba mowic sobie, ze jest pyszna i wspaniala :D Choc ostatnio jak moja mama zrobila, to bardzo mi smakowala :)

Harapucinko, a zauwazylas tez roznice wizualne, czy tylko na wadze? Mnie np. zalezy najbardziej na schudnieciu z nóg.. Ile Ci cm poszlo?

Widzę tylko różnicę w pasie. Nogi niestety nie, pewnie za mały spadek wagi. Ta zupa nie jest zła:) (w pierwszym dniu) ;) Musisz wyobrazić sobie, że jesz cudowny żurek z kiełbasą i jajeczkiem na twardo, albo rosół z pulardy z makaronem, posypany świeżą pietruszką... Ale się rozmarzyłam. Póki co dziś była zupka i 20 dag gotowanej wołowiny. Cóż za uczta! Miałam ją podzielić na trzy porcje, lecz od razu wszystko wciągnęłam!

A fe! (wege jestem) Ale wyobraze sobie, ze to pyszna zupka z soczewicy :D Ja mam bardzo słabą wolę, ale postanowilam sobie, ze wytrwam. O Jak Tobie się udaję ;) Szkoda, że już kończysz .. :)

Kończę, ale dalej będę pisała, czy uda mi się zachować obecną wagę, ewentualnie zrzucić jeszcze ze 3 kg:)

DZIEŃ SZÓSTY Dzisiaj waga pokazała 69, 8kg, domyslam się, że już więcej nic nie pójdzie. Ale spadek 4,3 kg w tydzień to jest coś! Teraz tylko to utrzymać!:)

Gość eva__78
Witam!! jestem na diecie kapuścianej 4 dzien i nie widze zmian na wadze ( przestrzegam diete) :(( mam wydety brzuszek i nie moge sie zalatwic...czy ja robie cos nie tak?? nie chce sie poddac ale jak nie widzi sie efektow to silna wola słabie..pomocy

Nie poddawaj się! W następnym dniu waga spadnie przynajmniej o trzy kg:) Spójrz na moje wyniki!

DZIEŃ SIÓDMY Waga pokazała 69,9 kg. Na tym kończę oszkliwą dietę kapuścianą:) Dalej bedę opisywała moje zmagania z tłuszczem. Zamierzam teraz zmienić sposób żywienia. Powodzenia życzę sobie i wam:)

Ekhem, ekhem. No, poszłąm wczoraj do znajomej podziwiać jej nowonarodzonego synka i byłam przed okresem.. I poczestunek był i glupio bylo nie zjesc .. a przed okresem to jeszcze organizm pragnie(moj przynajmniej) takich slodkich badziew.. no i wlasnie lipa z dieta ;/ Wrocilam do domu, zapomnialam wstawic zupki do lodowki, popsula sie ..;/ Za chwile bede szatkowac kapuste na nowa, jak posprzatam itp. NA razie nawtrynialam sie czeresni, porzeczek, malin. Ale nie odpuszcze kapuscianej :) Jak sie uda, jeszcze dzis ja zaczne.. Harapucinko - myslala, ze wiecej Ci poleci .. ale i tak dobrze! Gratulacje! :D

Ja wytrzymałam. Ale trzeba wielkiego uporu, by jeść ten shit. Ta zupa to tragedia, ale za to jakie efekty !!!!!!!

Ja chyba tez tego uporu potrzebuję .. Zjadłąm malin, porzeczek, czeresni i tej zupki .. byle do niedzieli nastepnej ..

Gość kulka83
hej dziewczyny przyłączam sie do was od jutra, mam wesele 27 września więc muszę jakoś ładnie wygladać :) ważę 73 kg i mam 169 cm.m a terazbiegnepo kapustę do sklepu :) miłej niedzieli.