Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość harapucinka

Dieta kapuściana - dziś zaczęłam - kto ze mną?

Polecane posty

Faktycznie ta dieta to rewelacja!!! * kg mniej a jeszcze z 7kg by sie przydało...:)

Kochane ja dawno temu wazac 80 kiligramow schudlam na tej diecie przez 2 tygodnie do 69!!!! potem aby uniknac efektu jojo przeszlam na 1000kal i doszlam do 61 kg SUKCES wygladalm sietnie nieesety z czasem znowu waze etraz 80!!!!!!!!!!!!!!MASAKRA przy wroscie 167cm.O ZGROZO!!!! nienawidzilam tej zupy ale wtedy duzo jezdzilam na rowerze, cwiczylam i na serio na sile jadlam ta zupe, duzo schudlam bo non tsop ja ajdlam z glodu! wytrzymamlam .teraz jak s epomysl eto na wymioty mnie ciagnie jak mysle ze znowu bede to dziadostwo jesc! ale najpierw kupillam kapusciane w tabletach i sprobuje jesc tak jakby z upa! zobaczymy jak nic nie da to ugpotuje trudno wytrzymam!!!!efekty byly boskie i to mnie motywuje!!!!!3 majcie kciuki bo u mnie juz nie mam wyjscia innego jestem w malej depresjii bo nie kocham juz swojego ciala nie ma sie co dziwic!

ja od dziś zaczęłam diete kapuścianą, jakieś 4 miesiące temu stosowałam dietę 13 dniową (kopenhaska), dotrwałam tylko do 10 dni ( już nie wytrzymałam) "boczki" zniknęły, ogolnie w tydzien waga spadła 4,5 kg ( co za radość!!!!!:))))) . ale troche przybyło bo zaczęłam sie obżerać jak opętana( nie od razu po diecie, ale pare tygodni póżniej..) ! .. powodzenia wszystkim w odchudzaniu