Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość firefoxxxx

nowa wersja Mozilii Firefox !!!!!

Polecane posty

Gość firefoxxxx

zainstalowalam nowa wersje mozilli ta 3.0 ale jest beznadziejna jak dla mnie ! czy wiecie jak wrócic do poprzedniej? plis....

Gość a czemuż to
ona jest beznadziejna?

Gość Herablizer
bzdury opowiadasz, jest duzo lepsza niz poprzednia wersja

Gość firefoxxxx
o losie ale ja pytam jak wrocic do porzedniej bo mi cos tam nie zgrywa sie z vista a nie pytam czy lepsza czy nie :)

Gość ver.3 szybsza
przecież 2 była już taka super-hiper-wypas :D Szybsza czasowo czy procentowo ? O ile ?

Gość henk1
Też zainstalowałem i niestety nie współpracowała ze wszystkimi programami więc odinstalowałem i zainstalowałem z powrotem internet exploer. Poszukaj w koszu albo w programy albo przywróc system z dnia przed instalacją firefox.

Gość ktos jak ja
Nowa wersja firefox'a jest rewelwcyjna.nie dosc ze ladna,to przede wszystkim bardzo szybka.safari apple'a sie chowa.Ponadto firefox 3 jest bezpieczny i ma mnostwo bajerow,ale takich naprawde fajnych-przydatnych.Spawdzcie zanim skrytykujecie.Ja zainstalowalem i jestem oczarowany.....

Gość ktos jak ja
np.skutecznie blokuje te wszystkie pirackie reklamy-tych niby szacownych firm typu lotto czy twix.Strona przesuwa sie nareszcie plynnie.

Gość ktos jak ja
henk-z jakimi programami nie wspolpracuje firefox 3.Zaskoczyles mnie,bo moj F3 wspolpracuje wrecz rewelacyjnie ze wszystkim.Jest naprawde suuuper.W porownaniu z F2-to rzeczywiscie jak glosi reklama Firefox 3-nowa definicja przegladarki.