Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jetta

co myslicie na widok nastolatki w ciazy?

Polecane posty

FDGHFHGHGFH- Ciebie to pewno matka urodziła jak miała 14 lat co? i teraz się wyżywasz. bachorem to może Ty jesteś a moje dziecko które urodzę prawdopodobnie w wieku 20 lat bedzie najbardziej kochaną istotą na świecie. Ciebie to chyba nikt nie kocha oprócz psa. A i pies pewno poznał jakim jestes sqrwielem. Żal mnie Tobie? A mnie Ciebie żal! I Twoich horyzontów ograniczonych do tego, co powie Ojciec Rydzyk.

jabjshak- niedzielna matką nie będę bo idę na zaoczne. Więc studia w weekendy a wtedy mój facet nie pracuje i się zajmie dzieckiem. Nie bój żaby, nie stać mnie ani na niańkę, ani sumienie nie pozwoliło by mi na zajmowanie się dzieckiem z doskoku.

Gość jdsbchdb
tuska1313 chciałabym to usłyszec jak ur.dziecko. Moge sie załozyc,ze bedziesz wykorzystywała swoich rodzicos lub tesciow do pomocy nad dzeckiem bardzo czesto.

Gość dsadsadadad
ciekawe ile te niewyzyte samce mialy lat gdy zaczynaly. kurwa ze nikt nie pomysli ze tym idiotom ktorzy pewnie robia to w wieku 16 lat zachcialo sie ruchac dziewczyne i nie zabezpieczyc dokladnie. pff.ograniczone macie horyzonty. moja kolezanka miala 19 lat i miala zalozona wkladke-zaszla w ciaze. a to najlepsze zabezpieczenie. A ciekawe co by bylo gdybyscie spluneli na ulicy na dziewczyne ktora ktos zgwalcil.mam nadzieje ze wykonano by wtedy na was,na ulicy egzekucje:) hihih Nie mam dziecka,nie planuje- gwoli wyjasnienia. po prostu nie lubie plytkich i ograniczonych ludzi,ktorzy nie zajmuja sie niczym innym jak czytaniem pudelka i jaraniem sie niusami z zycia innych ludzi.

jdsbchdb- mówię- załóż się. gdybym wiedziała, że nie dam rady z dzieckiem, nie planowałabym go. Ludzie! Moi rodzice mieszkają 50km odemnie, teściowie 45. Sądzisz że chciałoby mi się tak "podrzucać" jak to pięknie napisałaś dziecko codziennie? o ile się zakładamy?

dsadsadadad- dokładnie! Te matołki widzą 16 w ciąży i śmieją się pod nosem, chętnie splunęli by na to dziecko. Piszą że widzieli koorevkę w ciąży. haha! A ona np została zgwałcona (znam taki przypadek, 16-latka z mojego miasta, zgwałcił ją ojczym, który już siedzi) ale nie chciała zabijać SWOJEGO dziecka i poświęca młodość by je wychować! i co, dalej chcecie na nią splunąć?? wiadomo- co innego laska, młoda w 8 miesiącu, pijana, z papierochem w gębie takie to na początku bym wysterylizowała żeby się nie mnożyły i nie krzywdziły dzieci.

Gość jakie bzdury piszecie
"10 Bong Bang Beng Bing myślę sobie że przegrałą życie... a mogła usunąć.... " Czyżby:O?