Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondyneczkahihihi

jak pomóc schudnąć mojemu facetowi?

Polecane posty

Gość blondyneczkahihihi

zaznaczam, że on sam chce schudnąć. ale podjąl decyzję bo ja go namówilam sport, basen, rower, silownia odpada ... on pracuje wlaściwie codziennie, ma wolnych 5 dni w miesiącu zresztą ... ja jestem asportowa, regularnie z nim sportu uprawiać nie będę nie mieszkamy jeszcze razem, nie mam wplywu na to co je, widzimy się raz w tygodniu z tego co zauważylam je bardzo szybko, naklada na talerz dużo - mówię mu o tym ale w swoim domu pewnie się nie ogranicza lubi slodycze podajcie jakieś proste sposoby, tak żeby mógl się do nich zastosować u siebie w domu gotuje sam przyznaje się do picia piwa. zresztą zauważylam, że kiedy jest u mnie to 2 browary bez problemu mu wchodzą. w towarzystwie to z 5 wypije kiedy jest u mnie, robię salatki, zamiast chipsów jakieś paluszki, schowalam już ciastka ale czuję że stoimy w miejscu ja się nigdy nie odchudzalam. nie mam pomyslów, jak go odchudzić. raz w tygodniu go widzę, czuję że nie mam na nic wplywu

Gość blondyneczkahihihi
nikt nic nie doradzi?

Gość powiedz mu że
jak tak dalej pójdzie to będzie miał dach dla bezrobotnego!!!!!! A taki dach to ujma na honorze!!!!!!!!!!

Gość nie dać mu jeść i tyle

Gość no właśnie....
witaj brzusiu, żegnaj siusiu!!!!!!!!!!!! Zmień se chłopa, bo nic z niego nie będzie, chyba, że w Agencji pracę znajdziesz zaspakajając swoje potrzeby seksualne. Notabene, kobieta, by nasycić się seksem powinna mieć 7. mężczyzn naraz!!!!!! To nie bajki, vide cyt.: Prawdziwy seks powinien przebiegać w układzie jedna kobieta – kilku partnerów. Nie ma tutaj określonej z góry liczby tych partnerów. Wszystko, bowiem zależy, od potrzeby kobiety i umiejętności i jej oceny. Optymalny układ to siedmiu mężczyzn i jedna kobieta. Dlaczego tak a nie inaczej?

Gość no właśnie....
a ile on ma lat? Może to już stary ramol? TYm bardziej znajdź se innego.

Gość no właśnie....
a najlepiej siedmiu, hę?

Gość blondyneczkahihihi
ma 27, tyle co ja

Gość blondyneczkahihihi
no jak mu nie dac jesc jak on ze mna nie mieszka? widzimy sie 1-2 razy w tygodniu to jak mu zabronie jesc?