Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudia789

Śmierdzący PENIS, choroba?

Polecane posty

Gość Niekonieczny
Mi od zawsze stamtąd jechało, tak pół godziny po kąpieli wyciągałem i od razu smrodek. Mogłem kąpać się 5 razy dziennie i ciągle to samo:( Jakiś czas temu "rzeźnąłem" się w klinice i od tamtej pory zero smrodku :) Już nawet nie pamiętam tego zapachu, choć wąchałem go przez całe życie :D Zdarza mi się teraz pod prysznicem zapomnieć umyć fujarkę, aż sam się do siebie śmieję z tego :)

Gość lalaffgfg
Niekonieczny - podziwiam ze sie obrzezałes. tez bym chciała zeby mój facet to zrobił ale on sie boi o swój sprzet

Gość kokunia
haha ale się wkręciłam w ten temat :) dajcie coś jeszcze hehehe :D

Gość unanimous
moja kobieta mówi, że śmierdzi jej mój penis i nie będzie się nim bawić; odbieram to w sposób prostu; jeśli on jej śmierdzi - ja jej śmierdzę co zabija poczucie własnej wartości

Bleee, niegdyś lubiłam sex oralny z byłym facetem, który był obrzezany i nigdy nie żmiardział, zaś mężowi śmierdzi zaraz po umyciu, co dopiero po pół godziny :/ Domaga się lodów, a mnie cofa nie od dotykania sisiakiem gardła w środku, a od tego rybnego zapachu;/ Jak mu to powiedzieć... Od razu będzie, że syfa na niego przeniosłam, by sypiałam z większą ilością facetów niż on kobiet;/ Mało tego, zaraził mnie chyba bo nagle zaczęłam też tam śmiedzieć, ale ginekolog przepisałm mi metroindazol. Jemu też, ale mu nie powiem nigdy, bo będzie że mam syfa i jak tu mu dać tabletki i powiedzieć żeby bral bo mu kutas smierdzi a mi piczka przez to? Ja pie*dolę, całe życie mnie takie czeka ;/

Po wymyciu niech położy na niego oliwkę. Kwestia gustu jaki zapach oliwki. Tu nie jest kwestia mycia penisa, skoro jest wymyty i sama go myłaś to jest czysty. Ważne jest tzw PH, czyli może nie odpowiadać mydło lub płyn jaki stosuje do podmywania i woda też. może być że jest chory, ale nie wydaje mnie się. Zapachu cipek też nie zlikwidujesz do końca. Tak to już jest z kutasami i cipami.

7 dni rano i wieczorem tabletke do kanapki? :D Mam lepszy pomysl: powiem ze ide na kontrole do gina i ze mi pipka jedzie ryba i ze ginowi to powiem. Jak przyjde do dam tabletki i powiem ze tez ma brac. Kurde, znowu bedzie na mnie, to strasznie zle uczucie, ze facet od razu ma podejrzenia ze spalam z kims innym i przenioslam na niego jakas weneryczna chorobe. Albo ze to z czasow kiedy z nim nie bylam i teraz biedny on ma syfa. Nie dotrze ze to od niego;] Ograniczenie umyslowe ech

Gość gość
Z moim chlopamiem tez tak bylo za kazdym razem gdy go chcialam tam piescic to strasznie smirdzial i okropnie smakowal nke moglam wytrzymac tak samo bylo z innym moim zdankem penks ma taki specyficzny zapach i trzeba sie do tego przyzwyczaic

Gość gość
a moja podchodzi normalnie do tego...zawsze przed i tak sie odswiezamy...problem znika , przyjemnosc wraca....

Gość gość
Ja go myję zawsze po oddaniu ... i prawie nigdy nie ma dziwnych zapachów.

Gość cuchnący penis
Mój penis cuchnie starym chvjem, co radzicie? :(

Gość gość
"""""" pissmen27 2010.11.25 Klaudia o to masz wielki problem, no k***s śmierdzi przecież to niemożliwe podejrzewam ze w dzieciństwie sie nie mył i takie są tego rezultaty przecież to nie możliwe tak jak ty piszesz coś musi być w tym koniec i ."""""' ----po przeczytaniu tych dyrdymalow myslalem ze sie udusze ze smiechu....

Gość gość
zgodnie z obietnicą 2012.09.13 Co do tabletki to normalnie dajesz mężowi. Nie powinien robić łaski. Jak masz problem bo się wstydzisz to włóż mu tabletkę do pysznej kanapki i będzie po ptokach. nudzi się Tobie to pisz: gije gjie 44561044 ///////////////to jest namawianie do przestepstwa-dawanie komus do jedzenia czegokolwiek co nie jest pozywieniem bez jego wiedzy

Gość gość
Cuchnacy penis jest WYLACZNIE chory.Najprawdopodobniej jest to grzybica-mowie o rybim zapachu.Nie ma tu nic do rzeczy okaleczanie sie w stylu obrzezania.Jezeli jest ktos chory na grzybice to to NIC nie pomoze i bzdury pisza ci ktorzy twierdza ze po okaleczeniu sie wyleczyli grzybice.Rownie dobrze mogl byc tumanie napisac zes wyleczyl syfa za pomoca pudru.

Gość gość
Cuchnacy penis jest WYLACZNIE chory.Najprawdopodobniej jest to grzybica-mowie o rybim zapachu.Nie ma tu nic do rzeczy okaleczanie sie w stylu obrzezania.Jezeli jest ktos chory na grzybice to to NIC nie pomoze i bzdury pisza ci ktorzy twierdza ze po okaleczeniu sie wyleczyli grzybice.Rownie dobrze mogl byc tumanie napisac zes wyleczyl syfa za pomoca pudru. ---acha-zapomnialem-smiej sie do siebie-smiej cymbale jeden.

Gość gość
Twoja pipka teź śmierdzi i co

Gość Bądźmy szczerzy
Nie baw się ty już w taką świętoszkę której wszystko śmierdzi a twoja pipcia też zapodaje rybami no i co ? Jak ci jego drąg śmierdzi to mu utnij

Gość gość
Brudasy sie nie myja a jeden raz na tydzien czy miesiac nie pomoze skora smrodem przeszla polecam ACE niech zamoczy na 30 minut albo zakladaj gumke ubranko

Gość gość
Jestem nie młodym facetem , miałem kilka kobiet i nadal mam , lubię zmiany w seksie , lecz gdyby kobieta powiedziała mi że mój Wacek jest nie świeży , zakopał bym się pod ziemię . Nie dopuszczam takiej sytuacji. Zawsze powtarzam moim dziewczynom z mojego łona można spożywać posiłek , jest czysto pachnąco i estetycznie . Dzisiaj jest tyle preparatów do utrzymania przez mężczyzn higieny że żaden facet nie musi się narażać na wstyd. Trzeba przyznać uczciwie kobiety dbają bardzo mocno o higienę i rzadko napotkasz dziewczynę nie świeżą . U facetów niestety to nagminne , na 10 ciu facetów 7 cuchnie , na 10 kobiet 2 cuchną . Facet nie musi pachnieć perfumami lecz musi pachnieć czystością .

Gość jacek457
Ja tez mialem podobny problem, nie było innych objawów typu swędzenie, przebarwienia czy krotsty, tylko śmiardzial okropnie, mycie nie pomagało, woda utleniona też nie, masci przeciwgrzybicze też nie, dopiero pomógł metronidazol.

Gość jacek457
To, że śmierdzi nie zawsze jest wynikiem braku higieny tylko infekcji!!!