Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anusiaandzia

zaraz debil mi zrobi awanture.....

Polecane posty

Gość ajajajaj dziewczonka
polej go wodą święconą i krzyknij "precz szatanie" skutkowało od wieków

Gość kafeteriankaaa7
a co sobie ubzural??..

gralismy wczoraj wesele, cała noc a on mi dzis zapierdala temat ze ja mu nie zrobilam obiadu, kurwa pracowałam tyle co on-a nawet wiecej bo to ja prowadze imprezy, a on od czasu do czasu cos zaspiewa, a dzis mi zarzucił ze on chciał jesc obiad a ja nie zadzwoniłam po ten obiad-no kurwa-przeciez ma 2 rece!!!!!!!!!!!!

Gość kafeteriankaaa7
egosita .. nie pomyslal ze ty tez jestes zmeczona po pracy ..:O i sobie jeszcze obiadek zyczy i ci o to awanture robi... jak dla mnie przegiecie klocic sie o takie pierdoly ale niestety z tego wynika ze jest strasznym egosita .. ja bym pogadala z nim na spokojnie niech sie zastanowi .. nie jest sam .. i nie tylko jego potrzeby sa wazne..

i mówi ze to ja jestem pierolnieta bo sie uruchamiam- a powiedziałam jedynie ze jesli był głodny to mógł zadzwonic-on mi na to ze nie miał numeru-ja że tez nie miałam- a on mi tekst- mogłaś poszukac w internecie!!ja pierdole!!!!ksieciunio jebany!!!!!

Gość kafeteriankaaa7
:O kopnij go w tylek niech sie opamieta i pomysli co gada ..:o

Gość kafeteriankaaa7
moze nie musisz sie z nim od razu rozstawac ale jezeli koles ma takie podejscie do wszystkiego ze na pierwszym miejscu jest on i jego potrzeby to cos tu jest nie halo ... moze musicie pogadac dotrzec sie ...a dlugo jestescie razem?

Gość kafeteriankaaa7
no to sporo ..moze za malo ostatnio ze soba rozmawiacie .. nie zawsze jest rozowo.. przemeczenie nawal pracy brak czasu dla siebie ludzie sie mijaja i potem przychodzi gorszy okres .. moze tak jest akurat u was .. moze potrzebujecie jakiejs odskoczni nie wiem np wyjazd tylko we dwoje :)

Gość rany julekkkk
anusiaandzia : z takim slownictwem to juz dawno ON powinien Cie w dupe kopnac, prostaczko.

hehe, u nas jest niestety nie rozowo od dawna(czuje sie jakbym wychowywała troje a nie dwoje moich dzieci!!!!!!! mam dość!!!!!! dziś szczególnie mam dość-nie rozumiem człowieka z którym dziele mój świat, moje życie!!!!!

Gość kafeteriankaaa7
jestescie razme 8 lat macie dzieci jestes na niego zla to emocje przez ciebie przemawiaja porozmawiaj z nim bo bo potem przez takie niewyjasnione i nieprzegadane kwestie , nawet pierdoly psuja sie relacje miedzy ludzmi...

Gość aluniaaaa
do tej pory się awanturujecie o obiad??? jesli tak to wydaje mi się że to pretekst do tego zeby komuś przywalić za nic.

Gość aluniaaaa
no tak, o 01:04 napisałas ze zasnął,ale o 00:50 załozyłas topik pt "zaraz mi debil zrobi awanture" ja na Twoim miejscu dałabym dzieci do mamy,wyjechała gdzies na 2 tygodnie sama ,nabrała dystansu,przemyslała za i przeciw i zastanowiła sie czy chcę wracać.bo normalne to nie jest że o 1 w nocy facet robi awanturę o to,ze obiadu nie zamówiłaś. oboje jestescie bardzo blisko tej granicy miłośc-nenawisc.

ja już tą granice przekroczyłam, bo nie raz dostalam, a obiecał mi jak mnie poznał,i moje życie przeszłe, że nigdy tego nie zrobi-zrobił-a ja trwam i sama siebie nienawidze już, że robie krzywde swoim dzieciom

a co najgorsze, on rano sie obudzi i powie kochanie.....blelelellelelel, albo sie obudzi i zrobi afere- kurna nie umiem przewidzieć:(