Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana facetami 2

troche zboczony topic dla zboczusiów

Polecane posty

Gość załamana facetami 2

troche zboczony topic dla zboczusiów każdy pisze co chce

Gość ulenka spiaca juz
ja pisze, ze jestem zalamana problemami jakie wynikaja ze zwiazku z obcokrajowcem. ide poplakac chyba:(

Gość załamana facetami 2
a jaki to obcokrajowiec?

Gość jaktoco stringi
a jaktojaki obcy nostromo

Gość załamana facetami 2
et znaczy się

Gość ulenka spiaca juz
hiszpan. i z okazji wygranej dzisiaj byla zoorganizowana wielka impreza. 99 procent hiszpanow, wszyscy rozmawiali po hiszpansku. kilka osob przy mnie porozumiewalo sie po ang. ale i tak po jakims czasie zaczynali po hiszpansku. ostatecznie wrocilam do domu, bo widzialam ze moj chlopak jest rozbity pomiedzy rozmawianiem ze znajomymi a rozmowa ze mna. chyba troche nawet mu ulzylo ze chce do domu:(

Gość załamana facetami 2
ale to chyba jakbyś odwróciła sytuacje dla ciebie tez by bło miło spotkać polaków w hiszpanii ,i tez byś chciała pogadać z nimi

Gość dramat i masakra
to się naucz języka

Gość załamana facetami 2
nie przejmuj się odeśpij jutro bedzie lepiej🌼

Gość ulenka spiaca juz
jeswtem w irlandii. milo mi spotkac polakow, racja. zdaza sie, ze porozumiewam sie z nimi po polsku nawet w obecnosci obcokrajowcow, ale tylko w wyjatkowych sytuacjach. co do nauki jezyka, to juz zaczelam, ale na pewno nie uda mi sie nauczyc hiszpanskiego w kilka miesiecy. to kwestia jednak dluzszego okresu czasu. nie mam pretrensjiu do nikogo, ze sytuacja jest dla mnie uciazliwa, tak tylko sobie wzdycham z zalem, ze jednak nie jest tak kolorowo jak sie wydaje ze bedzie.

Gość załamana facetami 2
a to pocieszam najmocniej jak mogę

Gość załamana facetami 2
rozmawiałam z koleżanką z irlandii i ogólnie tam nie jest kolorowo,niby s ą ustawieni ale jakos do polski chcą i tak wrócić

Gość ulenka spiaca juz
nie jest az tak zle w orlandii. zalezy od nastawienia, celow jakie sie chce tu osiagnac i sposobu zycia jaki sie wybierze. znam wielu niezadowolonych polakow tutaj, ale glownie wynika to moim zdaniem z pozycji jaka tu przyjmuja. oszczedzanie prawie skrajne, czasem z" jaka ztwarzaja w domu, itp. ja akurat irlandie lubie. nie jest rewelacyjnie, czasem jestem zaskoczona, ze nie udaje mi sie realizowac co sobie postanowilam, ze moje zycie tutaj nie wyglada jakbym chciala, ale niue mzienia to faktu, ze pobyt tutaj daje mi wiecej mozliwosci niz zycie w polsce. tak jest w moim przypadku. zaleta jes takze wielokulturowosc tego kraju. nigdy w zyciu nie przyszlo by mi do glowy miec znajomych z pakistanu, francji, hiszpanii, albanii, chin i wielu innych.

Gość załamana facetami 2
ona trochę nadmierne wymagania ma i to dlatego,a zanjomych ci zazdroszczę też bym chciała zwiedzać i porózować,a przynajmniej pozanawać ciekawych ludzi

Gość Francezus
a miało być zboku

Gość dramat i masakra
przy zboczeniu innych tematów, ten jest całkiem z boku, czyli normalnie:classic_cool:

Gość Francezus
jak przekroczysz bramy raju

Gość Francezus
i każdy będzie pisał co chce to nie będzie sublimacji ego,tylko narystyczne wgapanie się w żródło od kart mi się wełbie pomieszało