Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agata Rubik z d.Paskudzka

jestem już męzatką.Kto mi zazdrosci?

Polecane posty

1. mam opiekuna i męza w jednym 2. mam męza, opiekuna, kochanka, sponsora w jednym 3. mam pieniądze na wydatki, na kaprysy. 4 mam stały seks 5. nie jestem juz panną. 6. własnie jestem na bora Bora 7. tylko wiśniewskiego zony wiedzą co to znaczy być bogatą. 8 jestem taka szczęsliwa 9.jedynym moim zmartwieniem jest to aby mama nie odbiła mi męza

Gość dddfdffddf
ja ci wspólczuję.... glupoty ciociu pindziu....

dziewczyny, to prawda ze ja bede miała 30 lata on 50,to prawda ze będę go zdradzac za jakis czas, to prawda ze on ma pomarszczonego ptaka, to prawda ze jestbardziej spokouniejszy i mniej napalony w łóżku niz te młokosy, to prawda,że zacznie mi przeszkadzac to ze on jest taki wolny, wszystko wolniej robi, to prawda,że starsi ludzi inaczej"paczhną", to prawda ze bedzie mi to przeszkadzało i będę unikała zblizeń, to prawda,że starym ludziom trudniej zwrócić uwagę i powiedzieć, oj śmierdzi ci z ust, oj masz siwe włosy, jestes stary, masz zniszczoną ,pomarszczoną twarz, to prawda.ale ja bawię się...mam kasę, opiekuna, a seks.narazie jest OK, wyjeżdzam na wakacje, bywam tam i tu, wydaję pieniązki na ciuch, dobre jedzenie, mamy mieszkania, samochody, pełne konto....kto by mi to dał? musiałam zaryzykowac - narazie go kocham a moze mi sie wydaje? ale jestem na takim etapie ze chciałam w to wejsc i z nim byc. Piotr nie czyta tego, ale on doskonale wie jak jest, jak bedzie i cieszy sie ze moze chwalic sie młodą zoną. Cos za cos...aby miec młodą zonę trzeba jej imponowac dosłownie wszystkim

Gość prawie jak Myrevin
Nie musisz być mężatką, wystarczy że będziesz robił za kobietę.

POBUDKA co prawda sa wakacje ale mykaj po bułeczki na sniadanie córciu:)

W poczuciu empatii dla baskijskich bojowników z ETA, smaruję się miodem rzpakowym i rzucam się radośnie w głąb elewatora zbożowego w Pakosławiu, wykrzykując podczas emocjonującego lotu pochwały pod adresem rządu Donalda Tuska :classic_cool: