Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makwidjx

golicie/depilujecie UDA ?

Polecane posty

Gość makwidjx

Dzewczyny, czy golicie badź depilujecie się także na udach -tzn nogi powyżej kolan? myślę o tym,ale boję się,że jak zacznę,to będę strasznie wyglądać,jak wyrośnie tam mocniejszy/czarniejszy włos...!

Gość pewnieze tak
to dla mnie oczywiste

Gość makwidjx
chodzi mi o przednią i zewnętrzną stronę ud... kurcze, dziwne pytania chyba zadaje... ale mam tu taki lekki włosek,że jak po goleniu wyrośnie mi gruby czarny to chyba padnę! czy tego lepiej maszynką nie ruszać? no to czym depilacja??

Gość ja nie gole
nie rosna mi wloski na udach...

Gość nie bo im wyzej tym bardziej
..boli!

Gość nie gol ja golilam
i gdybys mnie zobaczyla teraz to bys padla. Np na basem czy plaze juz nie wyjde najlepiej uzywaj wosku albo kremu ale nigdy nie gol!

Gość makwidjx
podrzucam temat nadal sie zastanawiam to czy ktoras depiluje CALE nogi?? jaka metoda?? jak czesto? i jak wygladaja uda przy odrastaniu wlosow??

woskiem lub depilatorem elektrycznym - po całości i nie wyobrażam sobie inaczej ;) włoski odrastają takie same, jak były - tzn. cienkie i jasne, delikatne, w przeciwieństwie do owłosienia na moich łydkach, od kolan w górę nie wrastają ;) jak używam wosku, to powtarzam po ~ dwu tygodniach, jeśli dep. elektr. to 1-2 razy w tyg.

Gość dejzi69
ja nie,bo mam ich b.malo i sa jasne,wiec ich nie widac,a jak zaczne,to bede rosly ciemne i jak dzikie,wiec wole nie,poza tym mam b.wrazliwa skore i zadna depilacja mi nie sluzy.

Gość makwidjx
gruby mis dziekuje a jakiego wosku uzywasz? daj nazwe to poszukam na allegro nigdy nie uzywalam wosku - boli podobnie jak depilator (no -tyle ze szybciutko,nie?) naprawde odrastaja Ci tak samo cienkie jak rosly za pierwszym razem??

Gość makwidjx
dejzi mi w przewadze tez one nie przeszkadzaja,ale od golenia okolic majtek zawsze wyjade ciut wiecej maszynka i w ten sposob od wewnatrz ud musze golic praktycznie coraz wiecej i wiecej bo sa brzydkie

nie znam nazwy mojego wosku, już dosyć dawno nabyłam na allegro zestaw składający się z elektrycznego podgrzewacza i wymiennych wkładów z woskiem + pasków do depilacji i jeszcze trochę tego mam... niby napisane "produkt wyłącznie do użytku prpfesjonalnego" ale polecam taką formę depilacji, trwa dłużej niż depilatorem el. ale efekty trwalsze ;) odnoszę wrażenie, że od kiedy używam wosku włoski odrastają słabsze i że jest ich mniej :) o! mam coś podobnego: http://www.allegro.pl/item384321994_zestaw_do_depilacji_pro3_10x_wosk_paski_podgrzew_.html

Gość makwidjx
dzięki bede musiala zakupic mowisz ze kupilas dawno i jeszcze masz... duzo sie zuzywa tych paskow/wosku na nogi? a jakie masz ogolnie owlosienie ciala? bo ja chamskie takie męskawe :P

Gość Piaskowa177
Ja ogolilam uda po czym mama mnie \"zrypala\" ze to niedobry pomysl bo po dluzszym czasie na nogach pojawia sie kropy takie jak facet ma po goleniu brody... czy to prawda? bo szperam po forach i widze ze mnustwo dziewczyn goli uda...

Gość Nadusia z krakowa
ja golę bo mam okropne ciemne włosy,masakra!Ja zawsze miałam z tym problem,mam równiez włosy pod pepkiem :-O

Wiecie co? szok!!az sobie musiałam spodnie zdjąć by sie upewnic- ja nie mam na udach ani sladu włoseczka,ani wewnatrz ud,ani tym bardziej na zewnatrz.To ci dopiero ze rosna tam niektórym włosy!!No chyba ze bym goliła!!Na 100% ze tak!