Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marceliona

czy w aptece sprzedadza mi 2 opakowania tabletek jesli....

Polecane posty

bylam wlasnie u lekarza,przepisal mi antybiotyk,najpierw 1 opakowanie,potem stwierdzil ze 1 i tak nie starczy wiec bede za2dni musiala [rzyjsc po nastepny.i jak juz wychodzilam to powiedzial ze on od jutra urlop ma i wlaciwie to po co mam niepotrzebnie przychodzic i mam w aptece powiedziec zeby 2 opakowania mi sprzedali.a ja na to ze raczej nie sprzedadza w ten sposob to kazal mi na recepcie przed nazwa leku wpisac 2 op. i mi kazal wyjsc bo inni pacjenci czekaja.swietna sluzba zdrowia-i co mam zrobic?bo przeciez jak powiem ze chce 2 to tak nie sprzedadza a jakos sie boje wpisac sama w recepte to....

Gość roboooo
co za balwanka....

lekarze-totalna olewka pacjenta.skad ja to znam.wiesz co,zalezy od aptekli.bo ja mam zaprzyjazniona aptekarke ktora jak sie poprosi to sprzeda,ale tak normalnie to moze byc problem,i ja bym napisala 2 op.tylko nie wiem czy wpisac 2 op. czy moze 2x .a nawiasem mowiac moja bratowa tez tak miala ze lekarz tak jej kazal bo taki zabiegany byl.najlepiej nie chorowac

Gość roboooo
to nie mozesz se dopisac problem wielki robisz, come one

tylko ze ja nie wiem jak to dopisac. bo na recepcie jest nazwa leku,pod spoodem pisze w table i 1p i nie wiem czy to 1 p to jest 1 opakowanie i ta 1 na 2 zamienic czy wogole dopisac-smiejcie sie ale tak pomyslalam ze gdyby w aptece cos sie skapneli to bylby wstyd i co ja bym powiedziala wtedy

Gość male szanse zeby wydali ci
2 opakowania. A ty roboo, chamie do entej potegi, najpierw naucz sie angielskiego nim bedziesz sie wypowiadac w tym jezyku :O

Gość roboooo
ty sie glabie naucz hahah

Gość roboooo
w psychiatryku cie zamkna co za tepe ludzi

roboooo ale nie bardz niemila/y ja tylko zapytalam bo to lekarz mnie w takiej durnej sytuacji ustawil,musialabym naleb upasc zeby sobie lekow wiecej kupowac,szkoda mi i tak na to kasy a tym bardziej na 2 op

ja mysle ze nie sprzedadza.i nie kombinuj lepiej,po co,lekarza wina,trudno.to za 2 dni pojdziesz do lekarz,napewno jakis inny bedzie przyjmowal i powiesz co i jak