Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Veroniqa_23

Tanie linie lotnicze - które wybrac???

Polecane posty

Które linie lotnicze są godne polecenia, jesli chodzi o bezpieczeństwo? Interesuje mnie przelot ze śląska (najlepiej Katowic) do Anglii (Luton). Za odpowiedzi z góry serdecznie dziekuję!

Gość jakatamman
jesli chodzi o bezpieczenstwo to raczej nie ma roznicy. Zobacz sobie lepiej, ktore lataja z Katowic do Luton.

Wiem, które latają z Katowic do Luton, ale jesli się okaże, że np. będa mieć nie za dobre opinie - to wybiore inne lotnisko. Zastanwaim się nad Wizz Air... Pytam, bo mam uprzedzenie do podróży samolotem :-) Strasznie się boję, więc wolałabym poznać opinie innych podróżników :-)

Gość kto kto.....
Ja latałam tylko Wizzairem-więc nie mam porównania:-( .Wydaje mi się,że wszystkie są porównywalne.Jakość lotu zależy od warunków pogodowych.

Gość Margotka1234
Al-Kaida Air Katowice-Luton - loty codziennie o 21.30, oprócz czwartków

Gość Trampek16
Margotka :-) zakrecona jesteś :-P

Gość co rozumiesz pod pojeciem
bezpieczne?? to ze nie spadaja do English Channel w czasie lotu? :) latalam wszystkimi, nie widze roznicy, no moze tylko to ze Easy Jet ma brzydkie stewardessy :P niestety nigdzie nie beda trzymac cie za reke, uspokajajac ze nic ci nie grozi :( moze lepiej wybrac autobus niz stresowac sie 2.5 godziny?

Gość wszystko tylko nie autokarem
raz jechalam i w zyciu nawet sila mnie tam nie zaciagna... do tej pory nie rozumiem jak ludzie moga sie na to decydowac - przeciez to straszna meczarnia a w samolocie wsiadasz i po 2.5 h jestes na miejscu. Ja latam wszystkimi liniami - w sumie polecam wszystkie byle nie Central Wings - sa strasznie niepewna linia lotnicza, odwoluja, przekladaja swoje loty, maja duze opoznienia i w ogole stracilam do nich zaufanie jak przelozyli mi lot do polski na wesele mojej kolezanki i musialam kupic w ostatniej chwili inny bilet bo z centralem przylecialabym dzien po uroczystosci...

Gość polecam3536
Polecam Wizz Air!!!!!

racja, Centralwings to straaaszna kaszana:o

Gość Krówka_śmieszka
A ja polecam Centralwings, ja nie miałam żadnych niedogodności

Ja tam zawsze latam Ryanairem i nie narzekam, ale czy ze Śląska lataja to nie mam pojęcia.

Gość Kola_Lola
Dobre pytanie - popieram autora topicu, chętnie się dowiem - które są najlepsze i niezawodne :-)

Gość WielbicielkaLatania
Dziwne pytania zadajecie... Nie ma niezawodnych ludzi,a co dopiero o maszynach mówić... Ja mam zasadę,że nie przejmuję się czymś na co nie mam wpływu,jak wsiadam do samolotu - co będzie to nie zależy ode mnie. Nigdy nie pojechałabym autobusem- po pierwsze...bardziej niebezpieczny,po drugie cała doba w ciasnym,dusznym busie - nigdy w życiu. Generalna opinia jest taka,że Ryanair,Wizzar itp. są ogólnie mówiąc ,w pojęciu statystyk dość bezpieczne,do tej pory nie było żadnego wypadku...Ale jeśli ktoś myśli w trakcie lotu,że kiedyś musi być ten 1x to lepiej niech...popłynie...Ja osobiście mam awersję do wody... Jeszcze raz - nie ma bezpiecznych aut,ludzi,dróg,samolotów - wszystko zależy od okoliczności... Ja latam najczęściej Raynairem,nigdy nie miałam powodu do niezadowolenia,a licząc ilość lotów mojej całej rodziny to było ich ze 40-ści,a znam takich co mówią,że się zawiedli ,bo ...coś tam...

Gość TomcioPaluch
Wybieram LOT - najbezpieczniejsze, ale nie każdego stać.

Gość tfghyrfty

Gość nie zawiodłam sie na
norwegian i ryanair, natomiast z usług wizz air i centralwings już nigdy nie skorzystam

Gość virginiia
a czemu nie skorzystasz? zła obsługa?

Gość frelka_22
A czy to prawda, że nie mozna przewozić samolotem balsamów, szamopnów i innych płynnych substancji powyżej 100 ml każdy? Czy pracownicy lotniska sprawdzają?

frelka_22 nie można przewozić w bagażu podręcznym, w rejestrowanym tak.

Gość a ja tam latam BMI BABY
czasami jak się sfuxi to lecę za grosze:-)

Gość qulick
maja uruchomic rayanair z katowic, nie polecam wizza najgorsze linie lotnicze jakie widzialam, wiecznie opoznienia, moj kolega na swieta B N czekała 17h, ja w listopadzie 3h, a dzis kolezanka z 5 mies dzieckiem czeka 6h, paranoja najgorsze linie, nie maja samolotow a uruchamiaja innie loty, kosztem nas.

Gość jesli sie wyjasni
u mnie najlepiej wypadly 1. central wings 2. bmi baby 3.rayanair

Gość SAS LIPA
Omijajacie linie skandynawskie SAS szerokim lukiem . Takiej beznadziei jeszcze nie widzialam.Zenada I Szok.