Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arci

Poznać kogoś w klubie

Polecane posty

Gość arci

Witam Ciekawi mnie opinia Pań na następujący temat: jak traktujecie facetów próbujących poznać / poderwać was w klubie? Nie kieruję tego pytania do dziewczyn szukających jednorazowych przygód, tylko związku. Czy dajecie takim facetom szanse (nr telefonu, randka), czy od razu klasyfikujecie ich jako klubowych podrywaczy?

jesli nie pójdziesz z takim od razu do łożka, a romowa i taniec z takowym sprawiają ci wiele przyjemnosci, można dac numer i umówic się- co za problem?

Gość HMMMMMMMMja
podrywaczom klubowym mówię NIE... a numer telefonu rozdaję tylko po niedzielnej mszy... :(

Gość marionette
Jezeli chlopak podrywa tylko mnie, a nie wszystkie, ktore mu sie nawina, to ma szanse na ewentualne podanie numeru :P

Jeśli tylko facet mi się podoba i widzę że jest jakiś sensowny a nie bajerant to pewnie że tak :)

Ja Ci opowiem moja historie bo jest bardzo smieszna. Jestem osoba ,która uwielbia sie bawic w klubach, dyskotekach.Swojego czasu smigałam z dziewczynami reguralnie(każdy piatek,sobota).Dwa lata temu w jednym z klubów hip -hopowych bawiłam się z kolezankami w najlepsze. Przy barze stało kilku facetów jednen nawet wpadł mi w oko. Ale my z dziewzcynami nigdy nie gadamy z kolesiami na imprezach. Tak tez było wtedy. Podijamy do baru i ten mój wcześniej upatrzony cos tam do mnie podklepuje a ja konsekwentnie \"goń się parówo\". I tak jeszcze z trzy razy podklepał aż znalazł jakis sposób by ze mna zagdac i tak jestesmy ze sobą 2 lata:-)

Mysle, ze klub moze byc tak samo dobrym miejscem do poznania kogos jak kazde inne. Ja np mojego meza poznalam wlasnie w klubie (bardziej pubie bo nie bylo dyskoteki) i mimo, ze znajomosc zaczela sie w dosc gorracy sposob (bardzo szybko od rozmowy przeszlismy do pocalunkow, ale do sexu nie doszlo) to dzis jestesmy szczesliwym malzenstwem i niedlugo bedzie 3 rocznica naszego slubu:)) Duzo zalezy w jaki sposob facet zaczyna znajomosc. Jak od razu startuje z lapami czy obmacywankami to raczej wiadomo, ze chodzi mu tylko o numerek w toalecie. Natomiast jesli chce pogadac, zatanczyc i zaczyna znajomosc w sposob kulturalny to czemu nie?

Jeśliby się zachowywał jak człowiek i byłby do rzeczy, to dałabym nr. Ale, niestety, klubowi faceci z manierami są zazwyczaj na bakier, zależy im tylko na jednym.:o