Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkoooch

Nauka jazdy w warszawie-najlepsza?

Polecane posty

Gość kkkoooch

witam. mama zamiar rozpocząć kurs prawa jazdy i szukam najlepszej szkoły w Warszawie,czy mozecie mi coś poradzić?

Gość kkkoooch
ej no nikt nic nie ma do powiedzenia

Gość kkkoooch
pomozcie mi

Gość elmer
Najlepszą Szkołe jazdy to dostaniesz jak już zaczniesz jeździć po Warszawie :D

Gość ** ** ** ** ** *** *** *** ***
ja się uczę w Imoli i jestem bardzo zadowolona. choć szkoła najdroższa chyba. mają biura i place manewrowe w kilku dzielnicach i bardzo spoko instruktorów. no i wykłady naprawdę dobre, wewnętrzną teorię zdałam bez problemu prawie bez nauki bo wszystko jest tak dobrze wyjaśnione że samo wchodzi do głowy, wystarczy słuchać na wykładach.

Gość kkkoooch
a czy juz zaczęlas jezdzic ?jak tak to czy mozesz polecic jakiegos instruktora?

Gość kkkoooch
elmer aler sie wysiliłes wlasnie wczoraj byłam swiadkiem jak jakas wiesniara z radomskiego przyjechałą i wciskala sie przed samochody wole dostac wycisk po warszawie niz byc pozniej taka wiesniara

Gość ** ** ** ** ** *** *** *** ***
już prawie kończę kurs (jazdy). co do instruktorów to ja jeżdżę na punto bo egzamin chce zdawać w Łomży. w warszawie jednak zdaje się toyotach. znam więc tylko instruktorów od punto. polecam jednak żebyś jeśli zdecydujesz się na tą szkołę zdecydowała się jeździć z placu bankowego. w tej szkole jest tak że instruktorzy są podzieleni na lokalizacje i w każdej dzielnicy organizacja jest trochę inna. ci co jeżdżą z bankowego mają szefową która ustawia im grafik i za jej pośrednictwem umawiasz się na jazdy. to bardzo wygodne bo instruktor ci nie wybrzydza, nie nawala i ta pani bardzo pilnuje czy klienci są zadowoleni. a no i zazwyczaj z bankowego się jedzie na bemowo po którym mi akurat jeździ się dużo lepiej niż po np mokotowie. a co do jeżdżenia po warszawie....masakra co ci ludzie robią na ulicach...w łomzy takiego chamstwa nie ma.