Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marynieczka

Powody do seksu

Polecane posty

Gość marynieczka

Przytaczam za dzisiejszym artykułem z serwisu o2: \" (...) 237. To liczba powodów, dla których uprawiamy seks - twierdzą psycholodzy z Teksańskiego Uniwersytetu w Austin. Przebadali blisko 2 tys. ludzi w wieku od 17 do 52 lat, zadając pytanie: \"Dlaczego uprawiasz seks?\". Odpowiedzi jakie padały, mogły niekiedy zadziwić: \"Chcę być bliżej Boga\", \"Byłem pijany\", \"Żeby pozbyć sie bólu głowy\", \"Pomaga mi zasnąć\". W sumie uczestnicy ankiety podali 715 powodów, dla których uprawiają seks. Cindy Meston i David Buss, którzy przeprowadzali test, podzielili odpowiedzi na kategorie i w ten sposób powstała lista 237 najczęściej powtarzających się powodów. (...)\" W sumie mniej to rzeczowe niż zabawne. Proponuję więc dla zabawy, a i dla poglądu na te sprawy, podawać swoje powody: Oprócz powodów oczywistych t.j. lubię seks, chcę wyrazić miłość do partnera, kocham się też z następujących powodów: - żeby poczuć się kochana, - żeby łatwiej zasnąć, - żeby pokazać partnerowi jaka jestem dobra i niezastąpiona, - dla tego wyjątkowego przytulenia po seksie (i pewnie wiele innych przyczyn dałabym rade wyszukać). A jakie są wasze powody?

Gość hela z magla
Zeby pozbyc sie kurzajek.