Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naleśnik z truskawkami

potrzebuje kogos kto zna sie na pedagogice wieku dzieciecego lub psychologii

Polecane posty

odezwijcie sie prosze :)

Gość ale opisz problem
ale opisz problem

mam pewien problem z odpowiedzia na pytanie: jakie znaczenie ma rozwój wyobraxni dla dzieci w wieku przedszkolnym? ze ma znaczenie w rozwoju wszelkich aktywnosci dziecka.. jak zabawa, co jeszcze moge napisac??

Gość slucham
dzieci w wieku przedszkolnym czesto wyobrazaja sobie rozne sytuacje a przedmiotypotrafia porownac z rozmaitymi rzeczami,osobami,zwierzetami. dajmy na to dziecko bawiac sie patykiem moze porownywac go do konika czego nie potrafi dziecko w wieku od 1 do 3 roku zycia.dla niego bowiem to tylko patyk i nic wiecej

ale wja wiem co mam napisac pytam tylko czy jak to napisze i wyemienie te wszystkie formy aktywnosci i opowiem jak objawia sie w tych formach wyobraźni czy to bedzie dobrze.. a ta strone wiedzialam juz 100 razy

Gość poczytaj sobie
troszkę Piageta. Rozjaśni ci się umysł. Niby dlaczego mamy odpowiadać na Twoje pytanie? Zagadnienia do poprawek rozpatruj sama. Taki urok studiowania... szukać

czy moge napisac tak?? wyobraźni posiada badzo duze znaczenie dla rozwoju dzieci w wieku przedszkolnym. dzieki niej dziecko bierze udział w wielu formach aktywności. są to - animizacja - antopomorfizacja - pesonifikacja - zabwy tematyczne - konstrukcyjne - opowiadania, kłamastwa, humor dziecięcy - ekspresja plastyczna niech sie wypowie ktos kto sie na tym zna.. :)

ludzie poóżcie mi bo juz sama nie wiem czy dobrze mysle..