kaminka.a 0 Napisano Czerwiec 30, 2008 Możliwe przyczyny. Ma chore, do usunięcia 4 zęby stałe. Czy to możliwa przyczyna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaminka.a 0 Napisano Czerwiec 30, 2008 Nie to forum :x Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zabcia86 0 Napisano Czerwiec 30, 2008 WYSOKI POZIOM PRZECIWCIAL ASO OZNACZA ZAKAŻENIE PACIORKOWCEM ALBO REUMATYZM.PRZECHODZIŁAM TO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaminka.a 0 Napisano Lipiec 1, 2008 Nie znam dokładnej wartości ale mała dostała skierowanie do reumatologa dziecięcego. Ma dopiero 10,5 lat. Czy oprócz reumatyzmu i zapalenia stawów coś jeszcze Jej grozi??? Czy to możliwe, że zęby są przyczyną ASO??? Ma 4 zepsute 6tki do usunięcia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość em-ka Napisano Lipiec 1, 2008 moze ma sklonnosci do angin ,tez ASO wysokie i od migdalkow......ale zęby tez tak daja!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zabcia86 0 Napisano Lipiec 4, 2008 przy długo utrzymującym się wysokim poziomie przychodzą problemy z sercem i nerkami. mi usunęli migdałki i od tamtej pory aso ujemne a brałam wcześniej debecylinę przez ok 2 lata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach