Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misia kamisia

Czy to oznacza coś złego?

Polecane posty

Gość misia kamisia

Ostatnio znajomi mówili mi, że bardzo schudłam, choć nie jem mniej niż wcześniej. Sama w sobie zauważyłam, że potrafię się wypróżniać np. o godzinie 24 (jedząc kolacje godzine lub dwie wcześniej), położyć się spać, wstać o 7.00 i znowu się wypróżniać. Kiedyś wypróżniałam się raz dziennie, teraz potrafię 2 lub 3 razy. Czy to oznacza, że coś złego dzieje się z moim organizmem?

Gość masz poważny kłopot z jelitami

Gość madrala..
Idz do przychodni po skierowanie na badanie moczu, kału, i krwi! Mozesz mieć cukrzyce lub coś z jelitami ;)

Gość albo coś gorszego ukrytego

Ja kiedys tak mialam, a nawet gorzej. Mialam takie biegunki, ze dziennie potrafilam i z 50 razy leciec do wc, w tym 30 razy prawie pod rzad :) po 2 tygdoniach wybralam sie do lekarza. DOstalam tabletki na biegunke i dopiero jak cale opakowanie zżarłam (po miesiacu), to przeszlo.

Gość kickic
zbadaj hormony tarczycy.moze masz nadczynnosc.objawem jest szybka przemiana materi i chudniecie

Gość misia kamisia
czytałam o nadczynności tarczycy, jestem nadpobudliwa, źle reaguję na upały i mam nieregularny okres... Ale nadal nie wiem czy to tarczyca? Waham się czy zawracać głowę lekarzowi....

nie,faktycznie lepiej zawracac dupe na kafeterii gdzie same kompetentne osoby przebywaja.ja chyba calkiem zrezygnuje ze sluzby zdrowia.w koncu jest kafe...:/

Gość misia kamisia
no faktycznie, nie ma jak to życzliwość ludzka :o