Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jakas sobie

MAŁY BIUST

Polecane posty

Gość ja też mam
owszem mam niskie poczucie własnej wartości!!! nie narzekałam na brak powodzenia ale nigdy się sobie nie podobałam zawsze znalazłam w sobie coś co mi przeszkadzało i mogę mówić o tym otwarcie. Jest wiele rzeczy które bym w sobie zmieniła. ktoś uważa że mam niewiele do zaoferowania ale w jakim sensie??? fizycznym czy intelektualnym???

Podejżewam, że te Wasze kobiece gazetki napędzają tę modę na ogromne piersi i być może już za chwilę te gazetki będą reklamowały gabinety lekarskie pod nazwą : TYLKO TU POWIĘKSZYSZ SWOJE PIERSI I ZASŁUGUJESZ NA TO , napędzanie koniunktury, wyciąganie kasy od kobiet , totalna bzdura moim zdaniem ale to może wejść w życie jak od wielu lat kasę wyciaga od kobiet przemysł kosmetyczny różnymi sposobami depilacji , dzięki takim działaniom tylko Wy kobiety cierpicie i wpadacie w kompleksy , współczuję kobietom z hirsutyzmem

nie pisałam bezpośrednio do Ciebie, ale skoro się obuszyłaś, to już Twój problem... odpowiadałam na pytanie innej osoby

Gość ja też mam
pierwszy lepszy---> masz rację jest tak ze reklama wszystko napędza i wiem to po swojej pracy jestem farmaceutką i jak bił reklamowany Gripex to pacjenci nie chcieli kupić nic innego bo wierzyli że tylko to im pomorze a jak była reklamowana Aspiryna to kupowali aspirynę ale ja nie dlatego chcę sobie powiększyć biust. Tych durnych babskich gazetek nie czytam a chce to zrobić tylko i wyłącznie dla siebie żeby poczuć się lepiej. Przed ciążą i porodem miałam fajne B i znów chciałabym mieć takie. Nie widze w tym nic złego.

Gość ja też mam
absolutnie się nie oburzyłam po prostu zapytałam. Nie jestem typem osoby strzelającej fochy na prawo i lewo

to dobrze, ja wyraziłam swoje zdanie i nie miałam zamiaru nikogo obrazić

Gość taka jakas sobie
dobra moze teraz jakas rada odnosnie poradzenia sobie z tego rodzaju kompleksami??

jeśli człowiek nie potrafi radzic sobie sam , to może ktoś mu pomoże? psycholog? (pod warunkiem, że te kompleksy naprawde utrudniają życie itp), a poza tym, no nie znam osoby bez kompleksów, zawsze jakies sie znajdą

rada - cieszyć się życiem i tym co się posiada, optymistycznie się nastawić do życia i duuuuużo uśmiechu życzę , zaakceptować siebie , ludziom się pokazać , luźne buty nosić i nie wpadać w kompleksy z byle powodu :)

Gość ja tez mam
Noelia nikt się chyba nie obraził. Jest ok;)))

Gość puk puk puk
puk