Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tajemniczy facet

Lubię grubiutkie dziewczyny

Polecane posty

Gość ocena prowokacji 0/10
tajemniczy facet to zakompleksiony gość który nigdy nie zaruchał i stracił nadzieję na znalezienie normalnej dziewczyny dlatego podlizuje się do grubasek panie piszące tutaj to same walenie powyżej osiemdziesięciu kilo, zdesperowane i nie mogące się pogodzić z faktem, że nie udaje im się schudnąć a nie udaje im się schudnąć bo siedzą na swoim tłustym dupsku przez 24h (w tym 23 godziny przed monitorem) i żrą nutellę :o powodzenia przegrańcy 🖐️

Gość same kaszaloty
ile macie lat kaszaloty? buhahahhahahahahaahahha juz nie ma idiotow dla was, na ten rok wykozystani, zapiszcie sie na liste oczekujacych, moze za 5 lat:classic_cool:

Angolek, a to z czego? xDD Tajemniczyy, tobie to sie tylko komplementy należa:) A ty same kaszaloty spadaj brzydalu z wykrzywiona gębą xDD

Gość grube dupy
tajemniczy facet to zakompleksiony gość który nigdy nie zaruchał i stracił nadzieję na znalezienie normalnej dziewczyny dlatego podlizuje się do grubasek panie piszące tutaj to same walenie powyżej osiemdziesięciu kilo, zdesperowane i nie mogące się pogodzić z faktem, że nie udaje im się schudnąć a nie udaje im się schudnąć bo siedzą na swoim tłustym dupsku przez 24h (w tym 23 godziny przed monitorem) i żrą nutellę powodzenia przegrańcy

ocena prowokacji 0/10 ---> my nawet 80 nie ważymy,debilku :D sama ważę 65,ale to szczegół. lecz skoro chcesz wiedziec...:D jestes kolejnym brzydalem,ktory wyżywa się na innych za swoje niepowodzenia. idz na operacje plastyczna :P zal mi ciebie:)

Gość same kaszaloty
ocena masz racje chopie , ja bym zas obstawal ze tajemniczy to tłusta baba

KaŚŚŚ bo po prostu rozwalają mnie kolesie, którzy twierdzą, że laski z forum są kaszalotami mimo, że nigdy nas nie widzieli. :D Żenua! I przypomniała mi się sytuacja jak gadałam kiedyś na gg z jakimś kolesiem, który zażyczył sobie moje zdjęcie. Zdjęcia mu nie wysłałam, bo nie mam w zwyczaju wysyłać zdjęć kolesiom, których znam raptem 5 min. Odmówiłam więc, a koleś się wkurzył i nadał mi od obleśnych, brzydkich i ohydnych *&^%$#@. ;) :D Aż żal dupę ściska, że na świecie jest pełno takich kretynów. :p

Gość same kaszaloty
jestem tłustym kaszalotem waze 100 kg

Gość mała mi.....
zawsze chciałam byc wysoka (tak ze 172:D) i mieć "ciałko" - to mi sie u kobiet bardzo podoba, uwazam ze są bardzo kobiece... niestety mnie sie to nie tyczy, bo moze i bym chciała tak wyglądać..ale moj tryb życia mi na to nie pozwala:)

Heh, Angolek, co racja to racja... Nie widzieli nas,myślą,że jesteśmy jakies tam brzydkie,a tak naprawde to oni sami sa kaszalotami jakich mało...:D ŻAL.PL

Gość ocena prowokacji 0/10
ta zdziwił 💤 już ja was dobrze znam forumowi przegrańcy :o

Gość grube świnie
wszystkie jesteście przepięknę, szkoda że potem 2/3 z was można spotkać na dietach, hahaha, fajnie się obserwuje wasze desperackie walki z OTYŁOSCIĄ :)

Ja jestem dość wysoka i że tak powiem, przy sobie ;) cieszę się, że są faceci, którzy lubią dziewczyny z ciałkiem :)

ocena prowokacji 0/10 >>>> mój drogi,sam jesteś przegrańcem czy tam prawiczkiem jesli o ot ci chodzi :) czy Wy naprawde nie rozumiecie,że ktoś po prostu może mieć INNY GUST niż WY?? Tak ciężko wam to przełknąć??

Gość Tajemniczy Facet.
w sumie to wszystkim mogę powiedzieć, że jesteście kobiece, dajcie kurwa tylko co zaruchać

Gość same kaszaloty
bosheee przepraszam, nie moja wina ze mam pryszcze i nawyciskalem w monitor i zle pzeczytalem

Gość Tajemniczy Facet.
stanoł mi 😍 lofffciam

Kobieta ma mieć czym oddychać i na czym usiąść ;) Ja naturalne włosy mam brąz, ale farbuję na blond :)

malinowe Slonce ale masz ladne wlosy,pozycz:) nie no zartuje,ale ja bym tak chciala miec ciemne wlosy a blondynka jestem:(