Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

glamorous

Seboradin czy radical?

Polecane posty

zauważyłam, że wypada mi więcej włosów niż zazwyczaj i planuję kupić ampułki do 14 dniowej kuracji, którą firmę polecacie dziewczyny?

Gość sztuczne kwiaty
seboradin po stokroc. wcieralam radical dzielnie przez miesiac i efektu zero. po prostu null. jesli o seboradin chodzi, to uzywalam nie ampulek, ale lotionu z czarna rzepa, a sytuacja z moimi wlosami byla naprawde tragiczna - w ciagu 2 lat pozbylam sie 3/4 mojej bujnej czupryny, wypadaly w roznym tempie, ostatnio nawet 400 dziennie. teraz wypada ich okolo 50-80 dziennie, wiec poprawa jest znaczna. ah - i odrastaja nowe wloski, to tez wazne.

musisz sama na sobie sprawdzić co zadziała ;) mi nic z wyżej wymienionych środków nie pomogło ;) dopiero olejek rycynowy i dzienne wcinanie belissy pomogło mi :)

Gość telewizornia
seboradin w moim przypadku przetłuszczał włosy natomiast radical sprawial ze mniej wypadały i szybciej rosły chociaz ten okropny zapach;-)

Gość a czy to sie
wciera w skore głowy czy naklada na wlosy????

kupię seboradin... zobaczymy jak zadziała :) tylko chyba nie ma sensu kupować szamponu, balsamu i lotionu? lepiej kupić balsam czy lotion? czytałam jak się używa i oba się wciera po umyciu, tyle, że balsam się spłukuje... co myślicie?

Gość ropucha 123
Polecam szmpon Dermena widocznie zmniejsza wypadanie włosów, możesz też łykać tabletki np Maxi krzem - ma najwyższą dawkę krzemu który jest odpowiedzialny za kondycję włosów

ja proponuję niedrogą maskę do wlosów placenta z łożysk zwierzęcych brzmi nie zafajnie ale wg mnie jest dobra 1 litr kosztuje 20 zł .. myję wlosy co dnia i co dnia też ją nakladam wlosy mi nie wypadajką a na dodatek są mocjiejsze bome te efekty są tylko u mnie niewiem ale goracop polecam

Gość juniaa23
mi ostatnio masakrycznie zaczely wypadac wlosy, kiedys juz tez tak mialam i pomogl mi seboradin niger lotion i tym razem rowniez go kupilam + belissa. mam nadzieje ze pomoze mi ten zestaw bo niechce byc lysa:(

Gość gość
radical nie przeciwdziałał u mnie wypadaniu, ale odrastały mi szybko młode włosy, teraz spróbuję seboradin

Gość gość
Też słyszałam, że seboradin jest bardzo skuteczny, sama stosowałam jednak szampon i mnie pomógł. Zobacz sobie na http://sanitera.pl może tam coś doradzą.