Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak mam uwierzyć

Słuchajcie dziewczyny, klęska, straciłem młodość

Polecane posty

Gość jak mam uwierzyć

dziś przemyslalem swoje 27 letnie zycie! Cóż z tego ,ze jestem świetnie wykształcony, wysportowany, przystojny i obyty. Poswęciłem na to cała młodość. A teraz pracuję, lepiej nie mowić z jakimi specjalistami, pech do dziewczyn, wszystkie na poziomie i fajne zajęte...pozostaje tylko popatrzeć na młodszych jak wyciągają bananlnie pięne dzieczyny.Szkoda ze łysy nie jestem z obita mordą i co drugie słowo to kurwa.

Gość jak mam uwierzyć
heheheh wątpliwa przyjemnośc:))))))

Gość klklklklklkk
zglupiales do reszty

Gość jak mam uwierzyć
heheheh po 30?:))) tylko takiego, co nie stracił młodości, po co Ci frustrat:)

nie wiem :) takie moje małe zboczenie, zazwyczaj faceci po 30 są bbardziej dojrzali emocjonalnie, a ja nie chcę się bawić w żadne niańczenie, wolę, aby ktoś poniańczył mnie :) taka ze mnie egoistka :P

Gość farbeline

zresztą nigdy nie robię żadnego podsumowania bo mój bilans na pawno wyszedłby na minusie, więc po co niepotrzebnie się stresować :) w rachunkowości pracujesz, że tak liczysz i rachujesz zawzięcie? :P

Gość kasia kasia kasia
ja sie z Toba umowie:):):) chcesz?????????????

Gość jak mam uwierzyć
heeh Enigmatyczn. PRzeliczysz się zobaczysz spotkasz takiego cudaa po trzydziestce bedzie Tobą kazdy z nich manipolował, imponowal pewnymi rzeczami. Po drugie, nawet sie nie obejrzysz, jak Ci czas szybko zleci...

Gość farbeline
a ja mam 23 lata, swietna przyszlosc przed soba, jestem ladna i zdrowa... nie mam faceta. czasami tesknie za tym, zeby ktos mnie po prostu przytulil, potrzymal za reke...ale nie chce polsrodkow. wiem czego chce i nie jest to facet, ktory zgadza sie ze mna bez przerwy, prawi komplementy... chce faceta, ktory ma swoje zdanie, zasady... wrazliwego i inteligentnego... odpowiedzialnego, z poczuciem humoru...i uwierz mi, ze wsrod wielu facetow, ktorych mialam okazje poznac, nie bylo zadnego, ktory spelnialby choc 3 z tych wyzej wymienionych cech... pech? nie wiem. w kazdym razie, mimo tego ze go nie ma, nie doluje sie, ale usmiecham codziennie, bo jestem pewna, ze gdzies na tym wielkim swiecie jest ktos, komu moge dac wszystko, komu bede potrzebna... jestem tego pewna:) pozdrawiam Cie serdecznie i powodzenia zycze:)

no ok ale ci mieszczący się w przedziale 20-30 (wraz z odchyleniem standardowym) to zazwyczaj niedojrzali emocjonalnie dupki, oczywiście sa wyjątki, które potwierdzają regułę, ale ja takich nie spotykam :( stąd ta 30:)

Gość jak mam uwierzyć
hehehhe oj mylicie się. Nie faworyzujcie tych po 30. Zgadzam sięz tym, ze nie kazdy facet dojdzie do pewnego stanu emocjonalnego

Gość jak mam uwierzyć
heheheh, ja jednak swoje wiem i wolę miec 27, niż 30:)

ja słyszałam kiedyś taką opinię, że kobiety są zawsze bardziej dojrzałe od mężczyzn i dlatego powinny wiązać się ze starszymi facetami, oczywiście w rozsądnych granicach czy 6 lat to zbyt duża róznica wieku?

ale patrząc z drugiej strony - sam po 30 to albo * (niepotrzebne skreślić): *mamisynek; *zmanierowany dziwak, z którym nie sposób wytrzymać;

Gość jak mam uwierzyć
Enigmatyczna trzymaj się swoich zasad, warto w coś wierzyc, to nic ,ze czasem zawodzi:D czy chcesz na ten temat pogafać:D jak tak, to klikaj: nr g: 7494134

Ja tam jestem piękna, wykształcona będę dopiero jak się obronię w październiku :P, wolna i nie szukam żadnego faceta, co by mi \"umilał\" czas. Nie wiesz, że teraz era singli?

Gość jak mam uwierzyć
dziwak:)))) o to coś dla mnie:)

Gość jak mam uwierzyć
to ja chyba jestem 100% singlem:(

w ostatetczności mogę te 3 lata poczekać :) zleci jak z bicza trzasnąć :) pytanie tylko czy do tego czasu nie zmienią mi sie upodobania... hehe