Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak mam uwierzyć

Słuchajcie dziewczyny, klęska, straciłem młodość

Polecane posty

ja nie podążam ślepo za modą bycie singlem jest trendy? :O gadanie zatwardziałych feministek, których nikt nie chce

Gość jak mam uwierzyć
myslę, ze mi to pasuje...poza tym jak jaas dziewczyna mi się spodoba to mam blokadę, aaaaaaaaaa moze po co??:D:D:D:D:D

ilość dziwactw jest adekwatna z wiekiem im człowiek straszy tym bardziej dziwaczeje a jak jest sam to dziwaczeje jeszcze szybciej

enigmatyczna i tu się niezgodzę ilość dziwact jest proporcjonalna do ilosci piwa w lodówce a odwrotnie proporcjonalna do jego ceny :P

enigmatyczna jest to prosta zależność liniowa :P no oczywiście dochodzi do przegiecia w punkcie określającym pojemność lodówki ale to można również obejść stosując np wanne napełnioną suchym lodem :P

acha, a cała magia związku to dziwaczeć we dwoje :D ja nie jestem singlem, bo taka moda, albo nikt mnie nie chce, za każdym razem w związku czułam się jak ryba... na lądzie

Gość madziaczek
też jestem młodą Panią mgr i młodość upłynęła mi na nauce:) a teraz jestem sama...ciężko kogoś znaleść!

Gość madziaczek
więc rozumiem Twoje obawy

Gość widzę wszystko
haha i wlasnie się wyżalasz na kobiecym forum... "słuchajcie dziewczyny" ...ciekawe w jakim celu

Gość widzę wszystko
i moim zdaniem jakoś kiepsko się rozglądasz, ładnych, wykształconych, obytych kobiet jest całkiem sporo... :) powodzenia

Gość jak mam uwierzyć
za dużo kolego naczytaleś się podręczników o manipulacji

Gość ofe rma
"i moim zdaniem jakoś kiepsko się rozglądasz, ładnych, wykształconych, obytych kobiet jest całkiem sporo.." to prawda. w takiej łodzi gdzie mieszkam to naprawdę kobitki mają przesrane. jest ich znacznie więcej niż facetów.

w takiej łodzi gdzie mieszkam to naprawdę kobitki mają przesrane. jest ich znacznie więcej niż facetów. ciekawe są kombinacje dwie kobiety i jeden facet :)

Gość calowanie walkirii
.....