Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam go dość

Mój facet wpędza mnie w kompleksy, co robić?

Polecane posty

Gość Dominika*
pytałam ci sie jaki jest znak zodiaku bo juz myslałam, ze mój były znalazł sobie kolejny obiekt:P

Gość aaaaaaaaaaaa
eh glupie babskie problemy....................................................................................................................................

Gość aaaaaaaaaaaa
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gość hubertos
"Mam go dość" - przewrotnie zapytam, czy gdyby komplementował, to wypinalabyś dupę i eksponowała swoje nagie ciało? Coś wam się kobietki myli, jak któraś jest płochliwa, to nic już nie pomoże.

Gość mam go dość
dffffffffffff To gadanie ma ci dac cos do zrozumienia. Wiadomo ze samo nie zniknie Tłumacze Ci, że waże 55 kilo, a nawet 54,bo godzine temu sie ważyłam po kąpieli... nie powiem zaczełam sie odchudzać po tych jego tekstach. Dodam, ze pare lat temu w wyniku stresu i nerwów ważyłam juz 47 kilo i miałam doły w policzkach. Wtedy nie robił mi uwag, widać znowu powinnam sie zacząć głodzić, tak?:o Może powinnam dostać anoreksji, bo idocie odpowiada waga musza?:o PS: Mniemam, że jesteś gruboskórnym afcetem i Ciebie takie uwagi by nie dotknęły.

Gość mam go dość
hubertos---> cała prawda, po co co chwile zmieniasz nick? Przestań ciągle o tej dupie, bo jesteś nudny.

Gość Dominika*
tak owszem jak by sypał komplemetami to czułybyśmy sie bardziej pewne i mogłybyśmy zrobić wszytko.. nawet nie musiałby mówić czego pragnie, bo wszelkie bariery byłyby złamane... a płoszymy sie i jest nam przykro bo mówi nam to najwazniejsza osoba w życiu.. osoba którą kochamy.. nic bardziej nie boli niż wieczne przykre uwagi z ich ust.. gdyby to powiedziała obca osoba na któej mi nie zalezy miałabym to w tyłku, ale ze jest to osoba mi bliska to jest inaczej..

Gość mam go dość
Dominika, jestesmy razem prawie 5 lat.

Gość dffffffff
Tylko kobieta jest zdolna do takiego lepienia faktow. Baby sa glupie, ciezko zaprzeczyc.

Gość dfffffffff
Ale co ma waga do rzeczy? Mozesz byc grubsza w pewnych miejscach nawet malo wazac. Na brzuch brzuszki na uda bieganie i tyle

Gość Dominika*
my byliśmy 4...

Gość Dominika*
i jak tak sobie przypominam to juz na samym początku po ok 3 mies. dawał mi znaki jaki jest... nie chciałam mu zrobić striptiu to sie obrazał i doprowadzał mnie do łez... póżniej juz mu robiłam ale wym,yslał coraz to nowe zachcianki..

Gość cała-prawda
Dominika - bzdura, to co twierdzisz. Ale nie przekonasz sie, bo najpierw trzeba by przelamac bariere wstydu. Nie jestes zdolna - taki masz charket (i to zanim poznalas swojego faceta).

Gość mam go dość
dffff---> zlepiłam fakty jak najbardziej logicznie. Z twojej enigmatycznej wypowiedzi wynika, ze powinnam rozważyć faktyczne skazy na urodzie i coś znimi zrobić.W moim przypadku czytaj: odchudzić się. Nie odpowiedziałeś, czy uważasz takie uwagi rzekomo kochającego faceta do swojej kobiety za normalne i czy je pochwalasz???

Gość mam go dość
dfffffffff---> a czy on sie wiązał z miss świata, żeby teraz swoim gadaniem zmusićv mnie do rzezbienia perfekcyjnej sylwetki? Jestem szczupłą osoba, jesli mam tu i owdzie troche tluszczu, to mam to gdzieś. Widać tylko jemu to przeszkadza i to mnie boli, bo powinien mnie kochac za to jaka jestem, a nie jak wyglądam.

Gość Dominika*
a na ciebie debilu to nie mam juz siły :O nie rozumiem jak ciało może być najważniejsze? najważniejsze jest chyba zeby móc sie ze soba dogadywać, żeby zweiązek pozytywnie wpływał na stan psychiczny a nie ciągłe nerwy zeby drugą osobę zadowalać i to tak podrzedną rzecza... jeszcze co innego jakbyśmy były nie wiadomo jak zadbane... ale nie ma dnia żebym nie wyszła na ulicę i jakiś facet sie za mną nie oglądał, nie zaczepiał, nie zagadywał:O

Gość dfffffffff
nie pochwalam jezeli mówi to w chamski sposób. Ale zwrócić uwagę przecież może

Gość Dominika*
słonko - zapewniam cię, że moja bariera wstydu została przełamana... ja potzrebuję tylko zachęty..

Gość mam go dość
dfffffffff---> ale to nie jest zwracanie uwagi. To jest wyśmiewanie i robienie ciągłych żartów. Typu: idę sobie w krótkiej spodniczce, a on do mnie: ale ci sie uda trzęsą, albo: chyba kupie ci maszynę, co bedzie ci masowała tyłek, az bedzie jedrny jak u murzynki, albo: wszysto byłoby dobrze, gdyby wymienić ten kawałek: i tu wskazuje na moj tylek. itd...itp.....sory, ale mnie to załamuje.

Gość Dominika*
ja znikam... po co sie na noc denerwować.. ludzie są rózni na świecie... skoro jest i mój były to są i inni.... nalezy ich tylko omijać szerokim łukiem... tak więc dobranoc...

Gość mam go dość
Dobranoc Dominika 🖐️

Gość zbychu
i omijac takie baby jak ty. pchly na noc

Gość faceci to wieczne zlo
mój też mi się kaze odchudzać iinni mówią ze jak anorektyczka już jestem a on nadal twierdzi zę mu się to podoba każe mi dużo ćwiczyć, wyśmiewa się ze mnie jak czegoś nie umie, nie daje mi nic w sobie poprawić, a jednocześnie nie wiadomo czego żąda ode mnie

Gość mam go dość
Dlaczego go nie zostawisz? Nie powinnyśmy pozwalać tak sobą pomiatać.

Gość cała-prawda
No więc w czym problem kobiety? Chcecie sobie pogadać czemu tak dajecie sie traktować, czemu nie go nie rzuciłyście? Będziecie o tym nadal gadać, czy wreszcie przejdziecie do czynów? :)

Mam go dość, Według Światowej Organizacji Zdrowia twoja waga jest w porządku. BMI = 19,71 Jeżeli twój facet systematycznie się obraża, poniże, nie czujesz się w jego towarzystwie dobrze to sugeruję zmienić faceta.

Gość Teneryfaaaa
Ciężko jest odejść od osoby którą się mimo wszytko kocha...

Miłość to nie pluszowy miś ani kwiaty. To też nie diabeł rogaty. Ani miłość KIEDY JEDNO PŁACZE A DRUGIE PO NIM SKACZEe. Miłość to żaden film w żadnym kinie ani róże ani całusy małe, duże. Ale miłość - KIEDY JEDNO SPADA W DÓŁ, DRUGIE CIĄGNIE JE KU GÓRZE.

Gość piotr27
a co zrobic zeby dziewczyna przytyla troszke?? nie mowie duzo ale troszke tak z 5kg??

Gość Teneryfaaaa
na pewno jej tego nie mówić :) możesz wziąć ją sposobem, np. gotowac jej często smakołyki, jakieś deserki, lodziki -> zapraszać na romantyczne kolacje własnej roboty albo do restauracyjek :)