Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak dlugo jeszcze

skrecilam kostke miesiac temu...jak dlugo...

Polecane posty

Gość Jak dlugo jeszcze

jeszcze ma mnie bolec...? a moze jest zlamana i nie wiem o tym? skrecilam miesiac temu...mialam przeswietlenie, niby nie zlamana, chodzilam o kulach, pozniej juz wkladalam noge do buta, ale tylko na plaskim...obwijalam ja takim czyms elastycznym no i nic nie pomaga...nie ma juz opuchlizny, ani przebarwien...ale dalej jest bol (oczywisice nie taki jak na poczatku) ale jest, no i zadnego buta zalozyc nie moge...chodze w klapkach, no glupio wygladam :) czy mma sie martwic? zrobic kolejne przeswietlenie? czy czekac...? dajcie znac prosze

podejżewam, że słabą psychicznie jesteś kobietką i fizycznie również , oczywiście wszelkie skręcenia kończyn są gorsze od złamań i każdy lekarz to powie , ból jest spory przy skręceniu i wielokrotnie miałem już to uczucie bólu skręcenia ale zawsze radziłem sobie sam z takimi skręceniami , przede wszystkim \'soda\' , soda wyciąga i rumianek wyciąga opuchliznę , po drugie - skoro się przemieściło to należy wszystko zrobić aby wróciło na swoje miejsce , więc zagryzam zęby i sam sobie nastawiam zwichnięcie do stanu normalnego , zwykle po kilku godzinach od nastawienia już jest OK :) jeżeli z tym przekrętem żyjesz korzystając z LB to wejdź w jakiś dołek i za moment poczujesz się lepiej :) Czy na takich bylejako chorych muszą ze mnie ździerać ze mnie podatki ?

Gość Jak dlugo jeszcze
dzieki za twoja rade... ani nie jestem slaba psychicznie ani fizycznie :) opuchlizny juz nie ma... tylko do pracy musze chodzic i jakos wygladac, a baby skaczacej na jednej nodze to nie chca...;) nie jestem w Polsce wiec nie zdzieram z ciebie ani grosz :)