Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sos x

sama i na zawsze sam

Polecane posty

Gość sos x

jestem ciągle sama , może pracuję dużo ale jakoś ludzie si,ę poznają na ulicy przez znajomycg a ja kollejne wakacje spędze sama

Gość udek z internetu
Rozumiem cię :( Od kilku lat w każdego sylwestra sobie mówię ze za rok spędzę go z ta ukochaną, i co roku jest tak samo. Ehh życie

Gość AESLSLSssss
to tak jak ja

Gość SzaloneSerduszko
Ech.... A ja mam dosc... Jestem za mila, wszyscy mi to mowia. Kolejny facet mnie wykiwal.

oj tam nie ty pierwsza i nie ostatnia przyzwyczaj się mi też samotność nie odpowiada ale co mam zrobić trudno wakacje w samotność też jakoś przeżyję Ty też

A propos Ja na przykład nigdy się nie nudzę Ale rzeczywiście, rozmawiając ze mną, możnaby powiedzieć, że jestem nudziarzem Jak myślicie, jak gadać, żeby zaciekawić

Jak gadac......normalnie i szczerze z mała dawka humoru i wyczuwalna pewnoscia w głosie:) mówic otwarcie i bez wyzszosci nad drugim rozmówca,wypowiadac sie elokwentnie i z usmiechem na twarzy.......taka mała recepta:)na rozmowe:)

Gość tez samotna
samotność jest straszna, niszczy zycie,nic czlowieka nie cieszy,nawet pieniądze

Gość tez samotna
czasami zwykłe pierdoły i drobiazgi są ważniejsze

Gość tez samotna
strasznie sie czuje jak widze zakochane, szczęślwe pary na spacerze, w parku itp.

No dobra Ale jak jesteście sami nie musicie organizować jakichś nudnych wyjazdów, nie musicie chodzić na nieciekawe imprezy i spotkania, których celem jest podtrzymanie relacji Jesteście wolni, możecie wypocząć w swojej rzeczywistości A te pary. Skąd wiecie, że nie są znudzone?

Ale przynajmniej taki sylwester jest spokojny, pełen zaciekawienia można np. muzyki posłuchać, wiersze poczytać Czytaliście kiedyś wiersze w ową noc karnawałową? I nie ma tych petard niepotrzebnych