Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość złośnicaooooooo

MUSZE SIE WYZALIC......

Polecane posty

Gość złośnicaooooooo

jestem zazdrosna o moją przyjaciółke, chciałabym mieć takie zycie jak ona, chciałabym być nią. Przyjaźnie się z nią już od 3 lat, poznałam ją w liceum i to nie jest tak, że ja jej źle życze. Po prostu zazdroszcze jej tego co ma, czyli wszystkiego: wygladu - jest niesamowicie ładna, inteligentna, bardzo dobrze się uczy, ma przystojnego faceta, bogatych rodziców, piekny dom i pokój który mi się marzy. Dlaczego ja nie jestem nią :((((

Gość sdery
błagam, tylko jej nie zabijaj..........

Uwierz w siebie! Tym że cały czas myślsz o tym jaka ona jest cudowna sama się dobijasz i zaczynasz wierzyć że Ty jesteś beznadziejna . . . Wierz mi, nie warto! Doceń to co masz. A może jej życie nie jest takie piękne jak ci się wydaje? Pzdr

Gość eg
ja tez mam wszystko- piekny dom, samochod, przystojnego chlopaka, jade na wakacje do wloch. a zazdroszcze mojej kolezance ladnej cery i pieknieukadajacych sie wlosow:/ a innej slicznej figury...

Gość a ja nigdy nikomu nie
zazdroscilam ciesze sie z tego co mam, z wiekiem nie będziesz juz patrzec tylko na figure wlosy itp będzie sie liczylo cos innego. dom rodzina milosc

Gość złośnicaooooooo
staram sie o tym nie mysleć, ale nie moge, uwierzcie mi

Gość złośnicaooooooo
staram sie o tym nie mysleć, ale nie moge, uwierzcie mi ps. piekna figure, cere, długie jasne dobrze układające się wlosy tez ma, oprócz tego piekne oczy i wogóle wszystko, ona nie ma mi czego zazdroscić, wiem to, jest ciagle wesoła, ale kto by nie był na jej miejscu

Gość złośnicaooooooo
teraz pewnie dostanie się n anajlepsze studia w mieście, a mi jak zwykle nic sie nie uda

Gość złośnicaooooooo
teraz pewnie dostanie się n anajlepsze studia w mieście, a mi jak zwykle nic sie nie uda