Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna i zawiedziona

smutno mi...

Polecane posty

Jakiś czas temu rozstałam się z facetem po 2 latach związku. Ostatnio się nam nie układało i oboje podjęliśmy decyzję o rozstaniu. Zmienił sie ostatnio byl ciągle nieobecny, zamyślony, oddaliliśmy się od siebie - uczucie wygasło choć do tej pory byliśmy najlepszymi przyjaciółmi. On rozumiał mnie jak nikt, mieliśmy wspólne pasje i zainteresowania. Wszystko byłoby o.k gdyby nie fakt ,że dowiedziałam się od znajomego, że on już kogoś ma...i to jest FACET! Zostawił mnie dla faceta!!! Trudno mi się z tym pogodzić! Chciałam jeszcze walczyć o naszą miłość ale to chyba nie ma sensu...Tak tylko chciałam się wygadać! :(

:D:D:D całkowicie Cię rozumiem bo też byłem w takiej sytuacji żona odeszła do innej :D lipa co najgorszy jest fakt że ma się świadomość że nie zrobiło się nic złego bo błędy można ponaprawiać jakoś a tu nic się nie da zrobić 🖐️ przejdzie ci z czasem

Mam nadzieję, że mi przejdzie póki co uczucie fatalne. Jak mogłam wcześniej nie zauważyć,że on woli facetów. Chyba byłam ślepa...albo tak bardzo zakochana!

i jedno i drugie ja nie zauważyłem 8 lat czaisz 8 lat i niczego nie podejrzewałem i nagle taki zong czasu trzeba i tyle przejdzie Ci nie masz innego wyjścia jak tylko o nim zapomnieć

Gość madiii
Nie martw się dziewczyno nic na to nie poradzisz. Pozostaje tylko pogodzić się z tą sytuacją. W końcu on dokonał wyboru a Ty też znajdziesz jakiegoś fajnego faceta. Głowa do góry :)

Gość madiii
o cześć piąte - to jak kupiłeś już to wino?

Gość mi tez jakoś smutno jest dziś

Fakt - chyba nie mam innego wyjścia, jak tylko się z tym pogodzić. Zycie to jednak jest dziwne. Nidy nie myślałam że spotka mnie taka sytuacja.

Gość madiii
nie ściemniaj nie słyszałam pukania :) a już miałam taką ochotę na ten masaż...;)

nie smutaj jakoś musisz sobie dać radę :D jak woli chłopców jego sprawa wywal go z pamięci z życia ze wszystkiego niech znika

Poważnie zostawił Cię dla faceta??? powiedz że to prowokacja

oj może spałaś może Cię nie było nie wiem taki głodny byłem obiad miał byś jakiś super no i co obeszłem się smakiem i na masowanie też miałem ochotę

Chciałabym,żeby to była prowokacja...:( Dzięki piąte, chyba będę musiała o nim zapomnieć... bo jakie mam inne wyjście :(

nic dziewczyno nie jesteś w stanie zrobić i niczego złego nie zrobiłaś czym szybciej umrze dla Ciebie tym lepiej nie katuj się nie ma sensu niech spierdala

Gość madiii
piąte nie obiad a kolacja ;) później masaż i coś jeszcze mi obiecałeś, oj z facetami to tak zawsze - a ja taką pyszną kolację przygotowałam - żałuj! :)

oj ale ze mnie gapa to kolacja miała byś a ja myślałem że obiad bo jak bym zaczą masować głaskać i całować to ze trzy godziny by zeszło dlatego tak mi jakoś przyszło do głowy że to obiad miał byś :D:D nic to umówimy się innym razem ja będę gotować a Ty będziesz masować :D

Chyba tak zrobię... będę musiała zapomnieć (mam nadzieję ,że jest szczęśliwy)... uciekam spać. Dobranoc wszystkim . Dobrej nocki. Dzięki piąte.

Gość smutno i mi
Nie smuć się nie ma najmniejszego sensu.co prawda Ja Cie rozumie.Dasz radę i zapomnisz.życze Ci z całego serca

Gość madiii
W porządku. Ja mogę masować ale czy ty gotować potrafisz?

no na pewno jest szczęśliwy ma to co chciał i mało go obchodzi że Ty cierpisz więc nie miej skrupułów bo on ich nie miał niech zniknie z twojego życia czym szybciej tym lepiej nie myśl o nim bo jeszcze Ci przyjdzie do głowy że możesz go zmienić a nie możesz pamiętaj o tym

:D:D i to dobrze mam do tego talent powiedz tylko co lubisz i będzie to na talerzu jak lubisz masować to bomba na plecach mam drugie miejsce erogenne :D:D

Gość madiii
Może być spaghetti. Potrafisz ugotować ? to ja może tym razem przyniosę wino - tylko jakie lubisz? :)

Gość madiii
lubię :) w porządku to jesteśmy umówieni : kolacja masaż i ... i zobaczymy co dalej ;)

Gość madiii
niech będzie - u Ciebie. :D a świeczki już kupiłeś ?

oj cięgle czekają na Ciebie świeczkami się nie martw nastrój będzie odpowiedni na kolację i masaż nałożę swoje stringi i elegancką koszulę :D:D:D