Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kyyrene

Topik dla Psedłonima

Polecane posty

Gość Josif Brodskij
Metodach uprawy czego, Kirene?

zarówno kartofli, jak i seksu :P Zwłaszcza seksu, bo wyobraźcie sobie sytuację, kiedy w kulminacyjnym momencie pada internet, albo wyłączają prąd :D:D

ja w sumie też sie nai znam na cyber seksie i sie poznać nie zamierzam symulowałam dla podtrzymania rozmowy :-P

Gość Josif Brodskij
A może jednak, Palola, skusisz się i zapoznasz z kulisami uprawy cyberkartofli?

Gość Josif Brodskij
Kirene, ja sobie tego nie mogę wyobrazić. Gdybyś była tak łaskawa opisać szczegóły tego zdarzenia, byłbym Ci bardzo zobowiązany...

Psedło, to wyobraź sobie to na przykładzie cyberziemniaków :D:D:D

Psedło, tzn. coś w tym jest - kobiety kochają uszami, tzn w przypadku netu oczami=słowami i w komunikacie nie musi być ani slowa o uprawie kartofli, zeby poczuć się wstępnie gotową, wiem coś o tym ;-)

Gość Uprawa seksu i kartofli
Zechcesz to szerzej wyjaśnić, Palola? Ja niestety - w przeciwieństwie do Ciebie - wiem bardzo mało.

Też tego nie potrafi, Kirene. Więc bardzo proszę o detale, ale dotyczące uprawy cyberseksu nie cyberkartofli.

Uuuu, czuję się zawiedziona, nie podejrzewałam Cię o braki wyobraźni :(

Wyobraźnię, Kirene, to ja posiadam. I to w nadmiarze. Ale każda wyobraźnia karmi się pożywką, której Ty mojej wyobraźni odmawiasz.

Uprawo, tego chyba nie da się wyjaśnić, czyli Ciebie w tym kierunku dokształcić, zresztą moze Kyyrene spróbuje bo ja tego nie umiem robić, mnie sie to tylko zdarzyło ;-) naprowadzam na trop, ze rozmowa toczyła się na tematy ogólnożyciowe typu muzyka, poradniki, literatura, media, legendy, baśnie, dzieła sztuki, teksty, obrazy, przeróbki, covery, pory doby, pogoda, pora roku, czas wolny wszystko w kilku postach, czyli nie wiecej niż 10 :-)

Co Ci się tylko zdarzyło, Palola? To znaczy uprawa czego?

Uprawo, czytaj ze zrozumieniem, zdarzyło mi sie czytać o tych wszystkich rzeczach z życia wzietych i przy okazji poczuć się wstępnie gotową do uprawy ryżu :-D

Pożywki dla mojej wyobraźni. :-)

Np., Kirene, ręcznej uprawy dużych, dorodnych bulw...:-).

Zaczynasz mnie prowokować, Palola? Na co Ci to?

Sprecyzuj, jakbyś mógł. Ponieważ nie jestem skłonna do czynienia wynurzeń natury intymnej publicznie, więc moment kulminacyjny to jedynie na tym kartoflanym przykładzie mogę wyjaśniać :P

Właśnie to zrobiłem, Kirene, napomykając o ręcznej uprawie dorodnych bulw. Ja jednak w uprawie kartofli nie znajduję nic intymnego. W uprawie seksu także chyba już nie. W dzisiejszych czasach?

Chodzi ci o to, że w ogóle seks przestał być czynnością intymną, czy też, że Ty tę intymność przestałeś dostrzegać? Bo to są dwie różne sprawy.

Ja nie mówię o seksie, ale o uprawie seksu, Kirene. Jakkolwiek "seks" i "uprawa seksu", to we współczesnym slangu jedno i to samo. :-)

Uprawo, wstępnie Cię sprowokowałam do produkcji postów z życia wziętych? to super, wiele kobiet poczuje do mnie wdzięcznośc, bo my bardzo takie posty lubimy, inspirują nas do róznych działań, a przy okazji przyjemne z pożytecznym, bo ta wspomniana gotowość potrafi się ujawnić tak ni stąd ni zowąd i jest bardzo fajnie, powiedziałabym tak napedzajaco i zgodnie z naturą a Ty z kolei propagujesz te kulturowo zbudowane przez wieki i w zgodzie z naturą czynnosci i postawy, wiec jak znalazł mamy wspólną płaszczyznę (moze porozumienia?) ;-)

Moja droga Palolo, napisałaś dużo i stanowczo za mądrze jak na mnie. Ja Ci odpowiem jak chłop babie. Sądzę, że spokojnie stosowną płaszczyznę moglibyśmy razem znaleźć. :-) Uspokoiłem tym stwierdzeniem Twoje kobiece serce?

Sformułowanie "uprawiać seks" kojarzy mi się jakoś tak...z dyscypliną sportową :D i chyba mnie nie zachwyca.

Ale ono jest tak powszechnie stosowane, że trudno je ignorować. Zauważ, że teraz się nie używa sformułowań "zbliżenie fizyczne" czy "miłość cielesna" ale właśnie "uprawa seksu" albo jakoś tak podobnie. Teraz dziewczyna nie mówi o swoim chłopaku "mój chłopak", "mój narzeczony" ale nazywa go swoim "partnerem". :-( A tfu z takimi porządkami...

Uprawo, serdecznie przeogromnie Ci dziękuję za docenienie kobiecości mojego serca, a przede wszystkim za ukryty komplement dotyczący przymiotów mojego umysłu babskiego, czyli czegoś tak rzadkiego w opinii przyjaciół, kolegów i zwolenników El Marchiego jak żeńskie IQ

NIEEEEE!!! Odczep się może już od tego partnerstwa, ja Cię proszę. Tym razem nie zostałeś sprowokowany w tym kierunku.

Zaraz, zaraz, Palola... Przedstawione przez El Marchiego fakty i wnioski nie zostały do tej pory przez nikogo nie podważone...

Dobra, Kirene. :-) A w jakim kierunku zostałem przez Ciebie sprowokowany?