Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kyyrene

Topik dla Psedłonima

Polecane posty

Proszę bardzo, tu masz poletko, na którym możesz mnie uwodzić :D Kamieni nie ma, drzewka wykarczowane, nic, tylko siać i orać, zobaczymy, czy coś wyrośnie, poza kaktusem na dłoni.

Gość Psedłonim Nadzwyczajny
"Kaktusem na dłoni"... Ależ, Kirene, Ty mnie prowokujesz... Wystarczy ze dwie literki poprzekładać w słowie kaktus i już człowiek uświadamia sobie kontekst rozmowy, jaki chciałaś podstępnie narzucić...

no wymyslcie jakiś roślinny odpowiednik dla "tu mi czołg jedzie" , taki, żeby nie było skojarzeń :D:D:d W sumie...dlaczego bez skojarzeń? skoro uwodzenie, to musi być ze skojarzeniami w tle, inaczej to nie uwodzenie, tylko przyjacielskie nabijanie się, a zupełnie nie o to mi chodzi.

Ejże, moi mili, to jest topik przeznaczony dla mnie. Czytać nie umiecie?

Psedło, poletko jest duże , miejca starczy dla wszystkich :D:D:D

Psełdonim wszystko się zgadza, tylko z ciebie będziemy się tu śmiać:D

A dlaczego się ze mnie zamierzacie śmiać, Doprawdy? I czy to ładnie z powodu Kirene?

Hmmm, Wredny, nigdy nie prowadziłem uprawy seksu w dziesięć osób, więc nie mam do czego porównywać. Ale skoro się upierasz, cóż, nie wykluczam, że masz rację.

Kirene, niepostrzeżenie i niezamierzenie impreza się nam rozkręca. Wprawdzie nici z intymności, ale obiecują nam w zamian inne, mocno ekscytujące wrażenia. Co Ty na to?

Psedłonim- nie będziemy się śmiali z powodu kyyren tylko z tego co wymyslisz, napiszesz a na końcu pomyslisz:D

Sądzisz, Doprawdy, że jednak dojdzie do etapu myślenia? Uważam Twoją tezę za nieco ryzykowną.

albo jest za wcześnie i ja nie rozumiem o czym czytam, albo Psedłonim się starzeje i zapomina o zahaczeniu w dyskusji o wątek bezsensu partnerstwa w związkach kobieta-mężczyzna :-D

Widzisz, moja droga Palola, ja usiłuję być wobec kobiety mężczyzną, co oznacza, że kobiecie natychmiast wylatują z głowy te wszystkie durnowate bajdurzenia o "partnerstwie" w związku. Sama mogłabyś sie przekonać, gdybyś tylko zechciała.

Psedłonimie drogi nie drogi, mój nie mój rozumiem, ze mogłabym się przekonać jeżeli tym razem przedłużyłabym dyskusję z Tobą z 35 min do powiedzmy 50, tak? cóż, myślę, że z przerwami na śniadanie (preferuję inny od Twojego styl odżywiania) kawę i inne napoje MOŻE jakoś udałoby się nam osiagnać ten nowy rekord, chociaż nic nie mogę obiecać :-D

Aaaaaaaaaa, Palola, więc jednak Cię odrobinkę zaintrygowałem, co?

Eeeeeeeeeeeeeeeeeee Psedłonim - z którego słowa w mojej wypowiedzi wyciagasz takie pochlebne dla siebie wnioski?

Wniosek, Palola, wyprowadzam z ogólnego Tonu Twoich wypowiedzi.

Doprawdy, ależ ja nie mam nic przeciwko nabijaniu sie ze mnie :D:D:D Seks w 10? Hmmm, też nigdy nie próbowałam :P Psedło, to się zdecyduj, czy chcesz uwodzić Polę, mnie, czy kogokolwiek innego..Bo podczas uwodzenia wszystkich hurtem to w końcu się gdzieś pogubisz ;)

może to takie życzeniowe czytanie między wierszami? :-D a może oboje zabijamy czas, bo nie chce nam się zająć sprawami powazniejszymi i użytecznymi, czyli tymi często ocenianymi jako mało interesujące lub wręcz nużące (ta szarosć codziennej rutyny, ech!)

Kyyrene, Psedłonim nie wie co to jest się pogubić w rozmowach z monogoscią nicków, raz już byłam świadkiem nalotu świeższych i dawniejszych netowych znajomych, koleżanek czy tam sympatyczek Psedło :-D

Pola, dopóki nie zobaczę, nie uwierzę :D Każdy może sie pogubić, zresztą ostatnio Psedło usiłował ratować swoje zaplątywanie się w rozmowie ze mną, tłumacząc się właśnie mnogoscią równolegle prowadzonych pogawędek. może ma RAM za malutki?

Tak jest, Kirene. Palola ma rację. Posiadam duże doświadczenie w hurtowy bajerowaniu kobiet. :-) Poradzę sobie. Spokojna Twoja głowa. :-)

Dziekuję Ci bardzo za uspokojenie mnie. Teraz już nie bedzie mi nic spędzać snu z powiek.

Ja także nie będę spędzać Ci snu z powiek?