Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oj tam dramatyzujesz

Kto dostaje pierdolca z samotności - ręka do góry

Polecane posty

Gość oj tam dramatyzujesz

Ja czasami, a nawet często. Ostatnio pierdolec to stan permanentny. :O Jest nas więcej?

Gość sądzimy ze powinieneś
tyle jest samotnych kobiet ? :o

Gość książka nadawcza
ja tez dostaje pierdolca, tez mam chcice, wiec podniose obie rece.

Gość to pisałam ja
"Bądz bardziej wulgarna, to z pewnością ktoś wartościowy zwróci na ciebie uwagę" na ciebie w ogóle nikt juz nie zwróci uwagi, jestes taki jębnięty jak cię czytam. to pisalam ja-kobieta na stanowisku, wykształcona, wulgarna, mająca odruch wymiotny na twoje pseudowypociny. w jakim mieście produkują takich kretynów?

>> kobieta na stanowisku, wykształcona, wulgarna, mająca odruch wymiotny na twoje pseudowypociny Na stanowisku młodszego referenta ds konserwacji powierzchnin płaskich? :classic_cool: Jak to mówią - człowiek ze wsi wyjdzie, wieś z człowieka nigdy, rynsztokowy język świadczy, ze musiałaś z jakichś slamsów się wydostać :o >> w jakim mieście produkują takich kretynów? Zapytaj swojego tatusia :)

Gość książka nadawcza
el_mariachi wyhdz z tego topicu, nie wnosisz tu nic ciekawego, a ublizac kazdy potrafi. tez jestem kobieta na stanowisku, wyksztalcona dlatego prosze grzecznie, nie udzielaj sie tu. z gory dziekuje

Też doskwiera mi brak partnera, jednak nie łudzę się nawet, że ten stan się zmieni. No niestety, chęci nie wystarczą, mężczyźni wiedzą, co dobre, a reszta jest poza obiegiem. Nie każdy, widać, zasługuje na miłość czy chociaż zwykłą sympatię... I nic poradzisz.

Gość ja chce cie
schrupać :D

Gość ja też i to zaraz
;-)

Gość ja też i to zaraz
tylko patrz jak łaskotanie zamieni sie w bardziej wysublimowane doznania :classic_cool: