Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lalunia123

uczelnie wyzsze

Polecane posty

czy slyszeliscie o czyms takim ze jak kos nie zdal matury to moze isc na studia ale w ciagu roku musi zrobic mature (bo inaczej rok na studiach bedzie niezaliczony) ? jesli tak to podajcie szkoly w ktorych tak mozna zrobic,bo chyba nie we wszystkich mozna... moja kolezanka nie zdala i sie wlasnie tak zastanawiala nad tym:(

Gość Bolączka
Mój kolega przez rok był wolnym słuchaczem na jednym z kierunków na uw. Po roku podszedł do sesji, maturę nadrobił i przyjęli go od razu na II rok. Ale to chyba indywidualny przypadek.

Gość gdbur
moze też isc do szkoły policealnej, bez matury ale z papierkiem ze ukonczyła LO

Gość takie rzeczy t0 tylko w erze
🖐️

Do Bolączka:)aha, mam nadzieje ze ja tez gdzies przyjma bez matury. a to trzeba sie jakos dogadac z dyrektorem tej szkoly co nie?

Gość ollkaaaaa
a ma nie zdane 2 przedmioty czy ma ta amnestie?? czy w ogole w tym roku jeszcze jest amnestia?

Gość Bolączka
Wiesz... z nim to była taka sprawa, że to świetny uczeń, jakieś sukcesy odnosił w swojej dziedzinie (matematyka) i chyba na tej zasadzie. Faktycznie dogadał się z dziekanem na matematyce i mu poszli na rękę. Chyba uwzględnili , że z tym polskim u ścisłowców różnie może być. Trzymam kciuki za koleżankę. :)