Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto mi pomoze

baby design SPRINT czy baby design VERSO??

Polecane posty

Gość kto mi pomoze

Wy się znacie poradzcie mi :) dla 5 miesiecznego dziecka

Ten verso ma przekładaną rączkę, ale przez to uchwyt się kiwa i jest jakiś taki niepewny :) Mi to by przeszkadzało :) A jeździsz po gładkich terenach?

Gość kto mi pomoze
Wogóle tych baby design jest dużo - nie wiem ktory wybrać. Mieszkam w bloku wiec wiecej po chodnikach spacerujemy. Gdybyś miala propozycje innego wózka to pisz śmiało!

Nie no jak chodniki są w miarę dobrej jakości, to spoko może być. Bo w tych wszystkich wózkach, nawet jak piszą że amortyzacja jest, to jest taka że 80kg facet taki wózek musi fest docisnąć, żeby się ugięło. :) Ale po chodnikach może być :) A z wózków tego typu, to dziewczyny jeszcze chwalą taki: http://allegro.pl/item386792251_chicco_wozek_spacerowy_ct_04_0_4_folia_okrycie_.html On jest trochę cięższy od Sprinta, ale za to węższy - szerokość wózka to ważna cecha, której wagi w sumie się nie docenia :) Nie ma amortyzacji, ale ma za to spore koła i one łagodzą nierówności. Ogólnie to ja ci tylko powiem tyle, że powinnaś wózek obejrzeć. Kup na Allegro, bo taniej, ale do sklepu przejdź się koniecznie. Byle szczegół może Ci zawadzać. Ja musiałam kupić nowy wózek, bo Lusi nie pasował kąt oparcia w starym i zbyt twarde siedzisko. Nie chciała w nim jeździć.

No, bo Sprint składa się w "naleśnik", a na przykład Chicco Ct 04 w parasolkę. To też musisz przemyśleć. Czy bagażnik Waszego auta jest bardziej szeroki, czy głęboki :) Musisz pomierzyć dokładnie :)

Coś się nie mogę uzewnętrznić do końca :) Plusem Verso jest to, że możesz dzieciaka wieźć przodem do siebie. Niektóre dzieci, szczególnie takie małe, boją się jeździć nie widząc mamy. Chociaż moja mała to na mnie chyba już patrzeć nie może, bo chciała od razu przodem do kierunku jazdy. Przetestuj tę kwestię w swoim wielofunkcyjnym :)