Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwdeed

dziewczyny doradzcie w jakiej sukience bedzie mi dobrze..

Polecane posty

Gość dwdeed

Niedawno urodziłąm synka, mam jeszcze troche nieładny brzuch, za duzy!!doradzcie mi jaka sukienke albo co ubrac na chrzciny, aby zakryc brzuch..a uwydadnic biust?no i biodra tez mi trioche utyły jak to zatuszowac?jakim strojem?

nie mam co prawda tego problemu, więc nie powiem z autopsji, ale wydaje mi się, że musisz szukać czegoś odcinanego pod biustem, a potem swobodnie lejącego się :)

Gość dwdeed
a własnie, ze mam szczescie, wygrałam ostatnio w konkursie dobry aparat fotograficzny:)wiec mam szczescie hehe prosze o wypowiedzi dorosłych , dojrzałych i inteligentnych osob znajacych sie na wizazu,albo na modzie, a nie wrednych mamuś

a oze nie sukienka tylko ladne eleganckie spodnie o prostych nogawkach i do tego jakas ciekawa tunika taka wlasnie odcinana pod biustem zeby go podkreslic?

jak tu wyzej juz padlo - najlepiej cos odcinanego pod biustem i lejacego w dol, cos w klimacie tuniki, do tego fajne spodnie i jedziesz 🖐️

Gość dwdeed
"W tym tygodniu, lub kilka dni po jego zakończeniu nadejdzie długo oczekiwany moment twojego spotkania z maluszkiem. Przeciętne dziecko w chwili narodzin waży około 3400 gram i mierzy około 48 - 50 cm. Do tej pory nie powinnaś przytyć nie mniej niż 10 - 12 kg. Po porodzie nie stracisz ich od razu. Z ciążowego przyrostu masy ciała na dziecko przypada około 3 - 4 kg, na płyn owodniony, powiększoną macicę i łożysko około 3 kg, a na powiększoną objętość krwi i płynów komórkowych około 2 kg. Reszta to tkanka tuszowa oraz powiększone i przygotowane do karmienia piersi. Pozostałą nadwagę stracisz po kilku miesiącach, zwłaszcza, jeżeli karmisz piersią." przytyłam regulaminowe 12 kg!!i karmie piersia i juz schudłam 3 kg:)wiec mamuko wredna, nawte niezła:)nie ciesz sie z mojego nieszczescia , bo ja chudne:)z dnia dzien;)

taka tunika skupia uwage na biuscie, ukrywa brzuch i biodra; dekolt taki zeby cos ladnego powiesic na szyi i zeby to bylo widoczne...

Gość dwdeed
mam 70 w pasie wiec wcale nie duzo, ale przed ciaza miałam mega płaski brzuch 58 cm w pasie miałam

Gość ja po porodzie tez
bylam na weselu i mialam brzuch do ukrycia kupilam odpowiednia bielizne i nie bylo widac co prawta kupilam w trumphie ale warto bylo zainwestowac ;) idz do sklepu z bielizna i kup takie specjalne majtki efekt super daja

Gość niezla mamuska to jedna z tych
dobra to jak poszla to teraz moge pisac SLuchaj - ja sobie kupilam wlasnie bielizne sciagajaco-modelujaca - super polecam, wiadomo ze kilogramy widac, ale brzuch wyglada znacznie lepiej moze sukienka z klinow? dopasowana w biuscie, poszerzona - nie za mocno - do dolu? http://www.slubmarzen.pl/poradnik/miast03-1bg.jpg tylko koniecznie kup ta bielizne

Gość ojojojojojojoj
brawo, wycieli mamuśkę

Gość Nawet zlła mama
tylko ze najwiecej miejsca na tym forum to Ty zajmujesz:)niezła głupia mamuśko od siedmiu boak plesci masz jakis kompleks na tle swojej wagi, chyba kiedys sama byłas gruba skoro tak przezwasz swoja wage, normalna szczupła dziewczyna, ktora zawsze była szczupła, nie obnosi sie tak swoja waga pokaz zdjecia kizio mizio!to ci uwierze, w to co piszesz, bo tutaj w necie kazdy moze byc Napoleonem i miss swiata...wiec w ani jedno słowo ci nie wierze

Gość Nawet zlła mama
jak my jestescmy pasztety to ty jestes salceson hehehe buahhahaa

nawet niezla mamuska -- to ja prosilam zeby cie wykasowali i dziekuje im za to i dalej bede prosic... daj juz sobie spokoj z uprzykrzaniem zycia niewinnym osobom . wyzyj sie na swoich bliskich a nie jak jakis tchórz anonimowo -- jestes na prawde przykra dziewczyny ---- kilka razy na innych forach takie pomarancze byly upierdliwe i najlepszym sposobem na nie jest po prostu ignorancja!! chocby nie wiem co pisala nie komentujcie ...

do autorki ---- spodnie i tunika i nie martw sie kazdemu zostaja jakies tam kilogramy i nie ma co sie przejmowac --- najwazniejsze ze jestes dobra osoba i masz ukochane malenstwo!!

Gość kitra
boże 58 cm w pasie to przeciez Cię prawie nie ma... :) Teraz masz 70 i ci źle...? Ja nie rozumiem takiego podejścia po pierwsze...

Gość csacdscasc
yhyrtu