Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juty

co zamiast tortu na wesele?

Polecane posty

ten bananowy tez fajny,ale chyba bardziej na urodziny pasuje niz na wesele

Gość tak w przeliczeniu
Takie babeczki są dużo droższe od tradycyjnego tortu?

no wlaśnie - jak wychodzi taniej? tort na ok 80 osób czy tyle babeczek?

no oko zaplacilo 300 zl za 60 babeczek,a torty to nie wiem po ile sa

O, jakie cuda! Nie pokazujcie mi lepiej takich rzeczy :P Ślinotok z miejsca:P Ten tort \"drastyczny\" fajny, tylko te zwłoki bym sobie darowała:P Ale powiedzcie mi - tak z głupia pytam - jakie są zalety takich babeczek poza ułatwieniem życia kelnerkom..? Bo fajnie to wygląda, oryginalnie ale czy ma jakieś \"mocne\" zalety? Ja np. widzę tą przewagę toru, że jak go coś zostanie, to nie zajmie tyle miejsca, co analogiczna wagowo ilość takich babeczek:P

Gość juty
wielkie dzieki! Babeczki sa swietne, ale teraz mi powiedzcie gdzie ja to moge zamowic? W zwyklej cukierni, czy sa jakies specjalne co to robia, przyznac, ze nawet mi to do glowy nie wpadlo, zeby byly babaeczki a sa super

Lalka, ale jak to nie - przecież te babeczki na zdjęciach są bardzo wysokie, nie ugryziesz tego, zwłaszcza z kremem, żeby Ci się po buzi wszystko rozlało, ja dziękuję :P No, chyba że ktoś ma szczękę na kości kwadratowej, jak węże, i otworzy dziób tak szeroko, że ugryzie bez dzióbania łyżeczką :P

I jeszcze rękę sobie można upaprać :P Na moje oko to je się je łyżeczkami. Okokoko, rozwiej wątpliwości! :D

zawsze mozna zaczac jesc z gory albo zlizywac:D a tak serio to chce miec babeczki,najwyzej bede zalaczac do kazdej z nich instrukcje obslugi:P;-)

Ja powtarzam, nie miałam tak jak tu w formie babeczek, a dokładnie jak ciasteczka bankietowe. Nie da się tego jeść palcami, chyba że w domu samemu. Ale były do tego widelczyki i nimi się jadło. Z mocnych stron hehe jak dla mnie oryginalność i to chyba największa zaleta :). Wylicza się babeczki na ilość gości, w razie czego zostaje tylko góra, która jest jak tort. Trudno powiedzieć co jest tańsze. Wszystko zależy w jakiej cukierni zamawiasz tort, jaki tort miałby być. W jednej zamówisz go za 200 zł w drugiej zapłacisz 600 zł.

Babeczkę prędzej :D Wiem, ale wolałam się upewnić. U mnie tego ciastka na pewno nie dało by się tak zjeść, bo wszystko znalazłoby się na mnie. :D

Gość oklahoma
Te cupcakes są wstrętne. Z mojego punktu widzenia. Coś jak na kinder party :)

Niestety tak wygląda większość tortów weselnych. Ja jak chodziłam po cukierniach, to głównie takie cosie mi pokazywali, a każde moje życzenie, że chcę inny, nawet nie cupcakes było kwitowane odmową, ale ceną z kosmosu.

Gość juty
to jeszcze raz ja z prosba gdzie moge zamowic takie ciasteczka, w zwyklej cukierni czy macie jakies namiary gdzie to robia?

Juty litości. Jakby każdy wiedział gdzie mieszkasz... Idź do cukierni w swoim mieście ze zdjęciem i pytaj, jak nie w jednej to w drugiej.

Gość juty
okokokok jak nie wiem to pytam, jak nie chcesz to nie odpowiadaj

Gość gość
Ja jednak jestem zdecydowaną zwolenniczką tortów. Możecie polecić jakąś dobrą cukiernię w Katowicach?

Gość gość
każda dobra cukiernia robi darmową degustację,wiec wystarczy zadzwonic po cukierniach by sie takich terminów dowiedzieć

Gość gość
Ja uwielbiam babeczki! I prawdopodobnie właśnie na nie się zdecyduję :)

Gość gość
Babeczki babeczkami, jako dodatek ok, ale tort musi być!

Gość gość
u mnie na weselu były babeczki i chłopeczki