Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaka butelka

jaka butelka dla niemowlaczka? 150 mil?

Polecane posty

Gość jaka butelka

jak w temacie, nie wiem jaka kupic, to ma byc tylko 150 mil? z najmniejszym smoczkiem?

Gość oscypka
ja poczatkowo mialam 120 i mi w zupelnosci starczylo, poniewaz moja corcia do 2 miesiac pila wlasnie 120. ale jak nie chcesz wydawac podwojnie pieniedzy to kup od razy 250 i tyle, choc te male buteli pozniej sie przydaja do herbatek, soczkow etc. jesli chodzi o smoczek to na poczatku najmniejszy. ja uzywam butelek dr browna i je polecam, sa super, mala ani razu nie miala kolki.

Gość jaka butelka
dziekuje za odpowiedz. ale jak juz kupie butelke to przeciez nie kazdy smoczek bedzie do niej pasowal? jak kupie butelke Avent, to i smoczek musi byc Avent itp tak? i czy np do butelki 125 mil bedzie mi potem pasowal taki smoczek wiekszy?dla sterszego dzieka?

Kup 150 ml nie większą bo będzie się ją lepiej myło dobre są butelki z canpola balonik lub lovi.A ze smoczkami przeważnie jest tak ze do butelek z szeroką szyjką pasują te duże (szerokie u podstawy) a do tych z wąską te mniejsze.

Gość oscypka
do jaka butelka, jak kupisz butelke np aventu to smoczki aventu nawet rozmiar 2,3 beda pasowaly do tej butelki. nie kupuj smoczkow innej firmy niz tej, ktorej masz butelki bo moga nie pasowac, cieknac etc

Gość mama smoka
hm... kup odrazu 250ml, po co taka malutka?? Taką małą to najwyżej na picie.

Gość Najlepsza jest butelka Adiri
butelka Adiri!!! hit ostatniego sezonu!