Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pawel21

o matko dziewczyny mam cisnienie wiem wiem zaraz zostane

Polecane posty

Gość *-*-*-Natalka-*-*-*
ja cały czas mam stan na chwilę przed odlotem, nie martw sie- umiem sie wstrzymywac i wybuchnac w odpowiednim momencie..

Gość *-*-*-Natalka-*-*-*
wszystko mnie boli, ale jestem szczesliwa... wtulam sie w Ciebie, przywieram calym cialem... i liże po szyi.. przyciskam piersi do Twojej klaty... mmm...

Gość *-*-*-Natalka-*-*-*
mocniej... zlap mnie za biodra i doprowadz na granice płaczu...

Nie no ciebie tak nie zostawie daj jeszcze sie posmerdac sprobuje moze mi sie uda jezyczkiem szybko cie pocieram pracuje lapkami come on dziewczynko oo good ale cipeczka pachnaca pocieram co raz szybciej raczka gladze cie opuszkami mietosze guziczek ale tempo clala wilgotniejesz przeciekasz cala i po co byl ten klucz i te cale srubki ....

Gość *-*-*-Natalka-*-*-*
widzisz- śrubki nie zdały egzaminu!... Teraz musimy zrobic remont generalny i musisz do mnie regularnbie zagladac...przyciagam Twoją głowę do mojej malutkiej i obejmuje Cie nogami... dyszę... przenieśmy się do łazienki.. tam tez jest parę usterek... na zimnej podlodze i pod prysznicem... ooo takk..

Gość *-*-*-Natalka-*-*-*
w lazience mam oliwkę....

Gość *-*-*-Natalka-*-*-*
użyj jej.... i bierz mnie jeszcze, jeszcze...

Gość *-*-*-Natalka-*-*-*
ale masz boski tyłeczek.. miodzio...

OOO widze ze uszczelka w kranie poszla hmmmm a co do rewanzu to ja uwielbiam sprawiac ci przyjemnosc komin odetkany zostala uszczelka w kranie i gdzie jeszcze??/ .... Uwielbiam p oprostu uwielbiam cie lizac piescic jezyczek az mnie boli,ale to takie przyjemne oblizywac twoje soczki.

Gdzie ta cholerna Oliwka aa a jest nawilzam najpierw ciebie guziczek juz jest mokry tlusciutki kutasek tez jest cieplutki no to come on masz sile dziewczynko jedziemy widze,ze masz kondyche dawaj dziewczynko zaraz ci uszczelke naprawie i ...plytki

Gość *-*-*-Natalka-*-*-*
jesli chcesz mozesz uzyc oliwki i naprawic moja najciasniejszą dziurkę... zejdz pieterko nizej.... albo przywiaz mnie i wyssij ze mnie wszystkie soki, kiedy nie ebde mogla sie bronic...

No to dawaj zaraz ci ustawie schowaj raczki nic nie bedziesz nimi robila sam zrobie robote pochylam sie biore sie za wewnetrzna strone ud obcalowywuje je nawilzam jezykiem druga druga reka masuje guziczek szybciutko nie moge sie powstrzymac musze zanuzyc sie jeszcze raz do srodeczka penetrujac twoj odbyt .....

Musze cie porzadnie rozjechac dawaj dziurka zaraz bedzie pelna uszczelka w kranie naprawiona trzeba sie wziasc za szczeliny w plytkach no dawaj tyleczek znowu mnie prowokujesz zaraz ci pokaze wkladam gleboko fiuta w tylek i jedziemy

Gość *-*-*-Natalka-*-*-*
Twoje pieszczoty sa nieziemskie... unosze biodra i poruszam nimi pulsacyjnie.... ten ból jest rozkoszą... jęczę i krzycze... ale chce więcej... wyginam się do góry i krzycze... mocniej, włóż go glęboko... chce zacisnac uda w rozkoszy..

Gość *-*-*-Natalka-*-*-*
złap mnie za piersi... possij je, chcę zeby były mokre.. i nie wychodz z mojej pupci... jestes w tym boski..

Gość *-*-*-Natalka-*-*-*
oooochh, nie mogę Cię dotknąć, mam zwiazane rece... ssij moje sutki i bierz mnie tak, zebym nie mogla usiasc przez miesiac...

Klade cie na pralke wszystko z niej sciagajac recznik lezy na ziemi co ja sie z toba bede patyczkowal widze,ze podoba ci sie to zakladasz nogi na moich posladkach lapiesz obiema rekami moj tylek ale ty gryziesz podoba cie sie to jak wkladam go calego /?// lubisz to wypakuje cie dziewczynko ....

Gość *-*-*-Natalka-*-*-*
Podoba mi sie to... wkladam Ci jezyk do ucha, drapie Ci i gryze wszedzie,,, tak... chce zebys byl brutalny, chce zebys mnie przeleciał...

Gość *-*-*-Natalka-*-*-*
moja malutka na razie ma dość ale pupcia chce zebys ją rozjechał... kładę głowę na Twoim ramieniu dysząc głosno, zamykam oczy... nie zwalniam uscisku nog,,, wbijam Ci paznokcie w plecy bladzac dlonmi po Twoim ciele... poddajac sie miarowemu pulsowi naszych ciał....

Gość *-*-*-Natalka-*-*-*
drażnisz sie ze mną wkladajac i wyjmujac jego głowke... boli... doprowadzasz mnie do granic szalenstwa.. zastygam... czekajc na orgazm

wkladam gleboko fiuta patrzac na twoje iskrzace oczy nie wiem jak dlugo wytrzymam staram sie jak moge rekoma dotykam twoich sutkow mietosze sprawiam,ze staja sie twarde o matko powoli odplywam o fuck .... az caly jestem spocony drugi wytrysk sie szykuje..... Ostro cie pakuje o jej zaraz bedzie po mnie ......

Gość *-*-*-Natalka-*-*-*
ja jestem też gotowa na finał... pupa mnie boli ale cala jestem gorąca... włóż go tylko troszkę do pupci, tak zebym byla jak najbardziej rozciagnieta... i strzelaj....

Gość *-*-*-Natalka-*-*-*
odpływam w drgawkach... jęczę glosno... aaachhh...... przywieram do Ciebie, wszystkie moje miesnie staja sie twarde jak kamienie...czuje jak od dołu wypełniasz mnie Ty i fala rozkoszy... nie moge wydac z siebie dzwieku...

Postaram sie chociaz nie wiem juz prawie dochodze kutas co raz bardziej pulsuje wkladam do dupci ostro cie posuwajac ufff dziewczynko o matko gdzie chcesz .....??

Gość *-*-*-Natalka-*-*-*
przystaw do dziurki, niech moja pupcie jeszcze raz rozerwie wystrzał...

Gość *-*-*-Natalka-*-*-*
Teraz!.....

Gość *-*-*-Natalka-*-*-*
kurcze :o poszedł mi kleksior :( sorki

Gość *-*-*-Natalka-*-*-*
nie gniewasz się? daj zliżę to z twojego malucha :(

Gość *-*-*-Natalka-*-*-*
spieprzaj podszywaczu!!

Gość *-*-*-Natalka-*-*-*
Paweł??????????????????????