Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pawel21

o matko dziewczyny mam cisnienie wiem wiem zaraz zostane

Polecane posty

Będziesz myślał jak masuję swoje ciało miękką, pachnącą pianą? Jak delikatnie myje malutką? Jak nachylam się i prostuje? Jak pieszczę swoje piersi tą pianą? Jak kieruje strumień wody na moją niesforną myszkę i wyginam się w rozkoszy?...:)

Natalka powiedziala Będziesz myślał jak masuję swoje ciało miękką, pachnącą pianą? Jak delikatnie myje malutką? Jak nachylam się i prostuje? Jak pieszczę swoje piersi tą pianą? Jak kieruje strumień wody na moją niesforną myszkę i wyginam się w rozkoszy?... No pewnie, przeciez to cud miod i orzeszki ;).

Gość a tu sie zaraz okaże że to
jakis pryszczaty brzydal, a ty się w takie gadki z nim wdajesz... bleeee ty go podniecasz a on se konia trzepie bleeeeeeee i moze byc to jakis brudas albo co bleeeeeeeeee

akis pryszczaty brzydal, a ty się w takie gadki z nim wdajesz... bleeee ty go podniecasz a on se konia trzepie bleeeeeeee i moze byc to jakis brudas albo co bleeeeeeeeee Jakos nie narzekam na brak zainteresowania wiec nie jest tak zle .

Gość nie narzekasz na brak
zainteresowania a ruchać się nie masz z kim... kogo chcesz oszukać?

daj spokoj, ci ludzie z kafe potrafia wszystko popsuc- podszywy, glupie komentarze. widocznie tak sobie rewanzują kiepskie zdolnosci manualne i slaba wyobraznie;)

Tak, caly wykonczony jestem.Bede naspewno tu zagladal z reszta ja tutaj czesto jestem A co do ostatniej wypowiedzi na brak zainteresowania nie moge narzekac,ale przeciez nie zaliczam pierwszej lepszej laski na ulicy bo to glupie i tak nie mozna tyle mam do powedzenia

to bye:* idzmy stąd, niech sobie hieny kafeteryjne dokończą temat gryzac sie same miedzy sobą. Pozdrawiam i milego wieczoru Pawełku;) dzieki za miłe chwile uniesienia:*

Natalka powiedziala a sobie dziś zrobie dobrze pod prysznicem, bo jestem rozpalona;P Miłego wieczoru i do anstepnego razu, mój boski hydrauliku....:* Papapa i nastepnym razem bedzie do naprawy eeee pralka ;)

O matko zwariowalbym nie no zazwyczaj wieczorem . Wiec nie jestem uzalezniony

kochasz mnie??? powiedz, zę kochasz bo mnie stara wypierdoli z domu jak se nie znajdę męża w tym roku :( u mnie na wsi, wszystkie już mają nawet po piatce dzieciaków :( a na mnie nawet pies z kulawą nogą nie spojrzy :(

Gość Małe podsumowanko
wypocin tępej kurwy pt *-*-*-Natalka-*-*-* LOL 1. nieużywana maszyneria niszczeje 2. popełnic jakies.. niedociagniecia 3. zapomniałam dziś włożyć majteczki, uppsik 4. w spazmach błądzę palcami po włosach 5. chcę Cie głęboko pocalowac 6. doprowadz na granice płaczu 7. unosze biodra i poruszam nimi pulsacyjnie 8. chce zacisnac uda w rozkoszy normalnie językowa brawura :) które najfajniesze?