Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość euto

najfajniejszy telefon dla kobiety??

Polecane posty

Gość The best
Shine to jest wypasiony telefon ,kupiłem sobie ,a teraz kupuje swojej dziewczynie bo ona musi mieć co najlepsze a Shine właśnie taki jest

Gość Hela 16
dobry telefon dla kobiety i nie tylko dizajn świetny ,polecam

Gość gadzeciara
u nas w firmie telefonów Shine jest teraz tyle jak grzybów po deszczu ,i to mnie cieszy , ludzie pozazdrościli mi tego telefonu i zrobił się wysyp Shine super bo warto mieć przy sobie taki telefon

Gość tylko widziałam
ja widziałam tylko ten telefon ale bardzo mi sie podobał i nie duzo kosztowal bo tylko 500 zl to nieduzo

Gość kocica22
ja widziałam i sie w nim zauroczyłam i kupiłam jest lekki,prosty w obsłudze i moim zdaniem to najfajniejszy telefon dla kobiety

Gość bingo bingotrafiony
ja go dostałam na urodziny ,byłam bardzo zadowolona i nadal jestem a dostałam go 7 miesięcy temu

Gość .../
hmm ,a ja wam doradze..jest taka komoreczka,ktora jest baardzo zadko spotykana,ale jest świetna i ma baardzo duzo funkcji i zarąbiste kolory;) taka dyskotekowa bardziej:P jest to Sony Ericsson W580i wpiszcie sobie gdzies w necie;) naprawde fajna ..rozsuwana;p

Gość w wersji pink
ja widziałam tego Shine w wersji różowej ,świetnie nadaje się dla kobiety

LG Shine ma moja siostra i narzeka na baterię. Faktem jest tez, ze nic nie widac w słoncu ;/ No i ten scroll... czasem nie trafia w to, co chciała:D Ja mam Nokię N73 i jestem zadowolona, chociaz nie wiem czy to jakos specjalnie kobiecy telefon:P

Dostałam LG Shine na urodziny i cóż,przyzwyczaiłam się.Ogólnie rzecz biorąc to dla mnie komórka powinna być przede wszystkim funkcjonalna,a nie ładnie wyglądająca.W słońcu nie widać nic,prowadzić rozmowe będąc na ulicy się nie da rozmawiać,bo nic nie słychać,budzik nie działa na profilu milczy i masa,masa rys i ciągłe ślady palców :| Natomiast gdybym miała sugerowac się samą estetyką to wybrałabym LG Prada,którą ma mój ojciec-klasa.

Gość IZOLDA12345678
polecam ci telefonik nokia N76, jest naprawde kobieca, sprawdz i sam ocen.nie jest tania ale warto

Gość a ja mam SE W 380i
jestem z niego zadowolona :)

Gość i taki mam
a ja mam różowego shine i takiego właśnie polecam,bo super telefonem jest

Gość myjniabezrecznautomat
moze iPhone? widziałem jak babka przedemna w salonie Orange dopytywala sie o iPhona 3G i zmianę taryfy, więc jak widać babki tez to kreci --------- statystycznie najwiecej laptopów kupują kobiety - zeby zaimponować facetom

Gość goniaaaaaaaaaaxd
ja tam mam samsunga j700 i sobie chwalę. ;d

Gość samsung U900 soul...
piekny! maly dotykowy ekranik, posiada tez normalny ekran i klawiature a przy tym aparat 5megapikseli! elegancki..sliczny! mam go od kilku miesiecy i ni9e zamienilabym na zaden inny!:)

Gość samsung U900 soul...
5 milnionow;p

Gość LG Shine ke970
najfajniejszy Shine KE970,mam go i polecam

Gość szotówna
bardzo fajny masz telefon :)ja sobie go wczoraj kupiłam i też już mam:)

Gość tacim
to co tam dziewczęta tylko LG

Gość szotówna
no jak dla mnie tylko LG mam już prawie miesiąc i tak samo jak byłam z niego zadowolona na początku tak jestem do tej pory:)

Gość izijet
ja mam motorole U9 i jest boska:) glownie dlatego ze bardzo ladna i ma mp3 - dwa skladniki do ktorych przykladam naprawde wielka wage:D

Gość bebe love
ja polecam lg prada bardzo wykwintny telefon

Gość genezissima
od czterech lat mam tylko motorole. teraz zmieniam i mam trudny zgryz ale na pewno zostane rzy tej marce. kusi mnie wspomniana u9 glownie ze wzgledu na ksztalt i kolorystyke. poniewaz jako ortodoksyjny uzytkownik telefonu uzywam go tylko i wylacznie do dzwonienia i smsowania reszte funkcji traktuje jako mily dodatek z ktorego korzystam minimalnie. wiec wszelkiego typu smartfony w moim przypadku mijaja sie zcelem.

Gość widziałem w sklepie
słuchajcie jak ktoś chce kupić Shina widziałem w sklepie RTVeuro AGD można kupić za 399 złoty,rewelacyjna cena co prawda ja dałem za niego troszke więcej:) ale nie żałuje opłacał sie ja już mam go rok:)

Gość wielokomórkowa
Zdecydowanie polecam LG Shine, stylowy i funkcjonalny http://cgi.ebay.pl/24CT-GOLD-PLATED-LG-SHINE-UNLOCKED-NEW-BOXED-STUNNING_W0QQitemZ110293868421QQihZ001QQcategoryZ3312QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem#ebayphotohosting A że do rozmów i smsów przede wszystkim, to nie musi być złoty ;) Bardzo kobiecy - ja bym była zadowolona z takiego prezentu.

Gość nie miaam jeszcze
nigdy jeszcze nie miałam tak fajnego telefonu ,jest wspaniały super się prezentuje,jest nieduży,jest wypasionym telefonem

Gość bruko
siwetny jestjeszcze viewty, wydaje mi sie ze tez dla kobiety jest niezły, ale shine jest naprawde jest swietny, moja kobieta ma i jest z niego bardoz zadowlona