Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cukrowa wata

strona croppa

Polecane posty

Gość sdaddddddddsasd
przeciez na dole sa rozne i klikasz na nie.. jezu

Gość sfsdgdgfdghfhfghfghfg
widzisz te rzeczy ktore sa pod spodem (tzn. jest jedno glowne okno, a pod spodem sa inne topy, spodenki itd)? jezeli tego nie widzisz to zmien rozdzielczosc tak żeby ikonki na pulpicie bylky mniejsze :) wtedy zobaczysz te rzeczy niżej. później po prostu jak chcesz obejrzec inne topy/spodnie to klikasz na dany obrazek pod spodem i na strzalki do przewijania. Pozdr

gdzie niby? ja chce obejrzec JEDNA KATEGORIE a nie tak jak tam, bo tam nie ma w tych miniaturkach tylko np topow ale tez buty czy jakies spodnie, a ja chce obejrzec ubrania z JEDNEJ KATEGORII

sdaddddddddsasd, jezeli ktos ma złą rozdzielczość ustawioną, to nie widzi i nie może przewinąć strony. Ja widze dopiero jak mam 1152x864, normalnie mam ustawioną 1024x768 i nie widzę.

no to u góry nad zdjęciem są kategorie: topy, t-shirty, spodnie i tak dalej... jak klikniesz topy to na miniaturkach są tylko topy....

aha, i miniaturki = zdjęcia pod tym dużym, a nie obok przy napisie "zobacz także". Pod głównym zdjęciem masz inne propozycje, do przewijania. jeżeli nie widzisz tego to zmień rozdzielczość.

no to chyba mam zla rozdzielczosc bo ja nie widze nic pod tym glownym zdjeciem, widze tylko 'zobacz takze', to jak zmienic ta rozdzielczosc?

klikasz prawy przycisk myszki na pulpicie, właściwości --> zakladka "ustawienia" i tam jest taki pasek "rozdzielczość". Musisz zmienić na wyższą, zeby ikonki ci się zmieniły na mniejsze :) klikasz "zastosuj" i powinnaś zobaczyć stronkę croppa :)

i co, dałaś radę? bo to jest na bank kwestia rozdzielczości (sama miałam kiedyś ten sam problem :D), nie przemyśleli tej stronki :)

a, to super, ze dałaś sobie radę, cieszę się że mogłam pomóc :) pozdrawiam! :D

tak, chodzilo o rozdzielczosc. nie wiedzilaam z poczatku o co chodzi, bo nigdy mi sie cos takiego nie zdarzylo zebym nie mogla zobaczyc, myslalam ze nie ma po prostu takiej opcji na stronie croppa zeby obejrzec wszystkie rzeczy z jednej kategorii.

a wie ktos moze czy mozna zamawiac ubrania przez internet z tej strony? bo podoba mi sie strasznie jedna bluzeczka a u mnie w miescie w sklepie juz nie ma :(