Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wściekła morfina

**********************JAK?????????????************************

Polecane posty

Kobietki, moze pomozecie?? Jak szukalyscie pracy?? Chodzilyscie do różnych firm i pytalyscie czy wysyłałyście e -mailem? Ja niedawno skończylam studia i wysłałam juz ponad 100 CV i nikt sie nie odzywa.. Powoli zaczynam sie poddawac, juz nie wiem gdzie wysylac :(:(

Powitać w klubie :o ja bylam jak narazie na dwóch rozmowach i nic :o

Gość masakra hehe
z gazety. wysylasz jak w ogloszeniu i czekasz.

Ja wysylam mailem, ewentualnie pocztą. Jestem teraz na stażu bo zawsze to jakieś pieniądze także aż tak bardzo nie narzekam ale jak mi się skończy ten staż to nie wiem co to będzie...

Ja jestem na stażu a w międzyczsie szukam, jak coś znajdę to zrezygnuję ze stażu i tyle. Szkoda czas marnować w domu, a tak zawsze zarobi się pare groszy plus ma się co wpisać w CV :D

No to nie ma tak dobrze. Jeśli zatrudnisz się gdzieś na staż to masz dużą szansę na to, że później Cię tam zatrudnią. Bo po 1: będziesz już zapoznana z ich działalnością (cokolwiek to będzie) po 2: będziesz tak jakby pracownikiem po przeszkoleniu i jakimś tam doświadczeniem. A od razu do pracy ludzi po studiach to nikt nie chce bo są tak na prawdę zieloni w tym co powinni umieć.