Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona malutka

JESTEM ZALAMANA !!!! CZY DOBRZE POSTAPILAM ???? POMOCY !!

Polecane posty

Gość zrozpaczona malutka

Jestem zalamana !! bylam z moim ukochanym 2 lata a dzis z nim sie rozstalam :( bo juz mialam dosc ;( tyle czaus ze soba jestesmy a ja nawet jego mamy nie znam ;( on mnie nie chciak nigdy zaprosic ;( do siebie zebym poznala jetgo rodzine ;( a moje kolezankiu wszystkie juz znaja mamy swoich chlopakow bo przeciez to normalna rzecz ! a moj chlopak nie chcial i nie wiem dlaczego wiec zerwalam bo odebralam to tak ze nie ma mnie na powaznie ;( a mowil ze ma ;( ale gdyby mial to by mnie zaprosil do siebie ;( zagrozilam ze jak powie nie ,ze mam nie jechac do niego ,to zerwe a on na to ok ;( czyli ma mnie gdzies i woli stracic ;( i jeszcze mi dowalil tekst ,,i tak przylecisz blagac o powrot '' bo tak zwykle robilam eh moj blad;/ bo bardzo go kocham ;( czy ja dobrze zrobilam ???

Gość Litwinka
dobrze

Gość hrfrf
kretyn z niego i tyle,nie ma co zalowac. ile on ma lat?

Gość zrozpaczona malutka
no kazdy mi tak mowi ,nawet jego kolega :(( ze dobrze postapilam bo on juz przesadzal ;/ i on jeszcze uwaza ze to ja do niego przylece pff niech nie robi sie smieszny ;/ ale on mnie nie kocha skooro tak postapil eh ;(

Gość zrozpaczona malutka
20 lat ;/

Gość True20
Pewnie przylecisz ,bo miłosc jest ślepa.

Gość kilka pytan hrabio
szanuj sie i skoncz z nim raz na zawsze

Gość zrozpaczona malutka
wiem ze jest slepa ;/ i zaluje tego ze tak bardzo go kocham ;(ale bede twarda .. nie pojde do niego ;( nie tym razem ;(

Gość ksklllalalaal
A przyszło ci dziewczę, do głowy, że może mieć ojca alkoholika albo matkę schizofreniczkę???

Gość hrfrf
to jeszcze mlody . ja tez mam ojca alkoholika i co? to nie jest powod.

Gość zrozpaczona malutka
nie ma matki alkoholiczki ..jego rodzice sa bardzo religijni .. mama nauczycielka ... jego koledzy sie smieja ze jeszcze do niego nie pojechalam a z drugiej storny mu mowia ze ma mnie nie zapraszac bo przypal dziewczyne do domu wziac ;/ no to jest chore wg mnie ;/

Gość hrabia
ja cie przygarne do siebie.

Gość hrabio ty se najpierw
wstaw protezy zębowe

Gość zrozpaczona malutka
robaczek41 - co jest powod ?

Gość jak jest ślepa
to nie musi się jej syn wstydzić. Dupek

Gość hrfrf
jaki? takie rzeczy sie mowi od razu,a po 2 latach samo by wyszlo.

kurwa rozgryzłaś mnie 😭 mam nierówno pod deklem bo mam zajebistą stopkę :classic_cool: w życiu ci nie wyszło, że jakiś jad z ciebie wycieka pomarańczko ? :o jak wiesz na 200% ze nie ma matki alkoholiczki, to nie wracaj i cierp.

19:19 hrfrf to jeszcze mlody . ja tez mam ojca alkoholika i co? to nie jest powod. 19:20 robaczek41 to jest powod. ;)

Gość hrfrf
no tak troche zamulilam ,ale ja od razu mowie takie rzeczy i nie mam zamiaru ani sie tego wstydzic ani z tym obnosic. pewnie chlopaczk jej powaznie nie traktowal i tyle.

Gość zrozpaczona malutka
lady_glutter - gdybym bylam nieciekawa z paszczy to sam by ze mna nie byl ;] chyba logiczne ... robaczek41 - nie wroce :( powiedzialam mu ze poki do niego nie pojade to niech o mnie zapomni ;( zobaczymy czy mnie kocha ;'( czy woli stracic niz do siebie do domu wziac i rodzicom przedstawic :(

Gość hrfrf
jak do tej pory cie nie przedstawil to pod przymusem raczej tym bardziej tego nie zrobi.

Gość zrozpaczona malutka
hrfrf - no tak ale zagrozilam ze odejde .. wiec jakby mnie kochal to by robil wszystko byle mnie nie stracic :( a tak widac ze to byly tylko puste slowa ;(

Gość hrfrf
bede szczera jakby cie kochal myslal by o was powaznie i juz by cie przedstawil ,chyba ze jest bardzo niedojrzaly i wstydzi sie rodzicom ze ma dziewczyne (po 2 latach i tak sie domyslili pewnie)

Ja mam pytanie - co to znaczy ze zwykle przylatywalas blagac o powrot? czemu zrywalas?

Gość zrozpaczona malutka
hrfrf - jego rodzice o mnie wiedza ale on mowi ze nie chce mnie do siebie zabrac bo jego mama zacznie ze mna gadac a on jest taki dzikus i ne lubi kiedy rodzice sie wtracaja i on mowi ze na zlosc im nie chce mnie do siebie zabrac :( jego brat mi mowil ze mama wypytuje kiedy na kawe wpadne :( Turquoise - juz 2 razy z tego powodu zerwalam ale zawsze on obiecywal ze wezmie mnie ale ( cytuje) ,,musi do tego dojrzec'' ;| i 1 zerwalam bo mnie zdenerwowal ale pozniej to przemyslalam ;/

Gość hrabia
ja cebie przygarne