Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale to juz bylo

temat jakich wiele

Polecane posty

Gość ale to juz bylo

Wiem, ze takich tematow bylo juz tysiace, ale ja mam straszny dylemat i prosze o rade. zaczne od poczatku. Dwa lata temu wyjechalam do pracy do USA. Nie mialam tam wielu polskich znajomych, poniewaz polonia dzialajaca w mojej okolicy jest silnie zwiazana z kosciolem a ja jestem niewierzaca i nie mam ochoty miec cokolwiek wspolnego z katolicyzmem. Obracalam sie w miedzynarodowym towarzystwie i ktoregos razu na imprezie poznalam Polaka. Swietny facet, mieszkal w innym miescie, tam bywal tylko czssami. Zaprzyjaznilismy sie, razem podrozowalismy, nie miala zony ani innych zobowiazan (tak mi powiedzial), bylo super. Spotykalismy sie raz w miesiacu on do mnie przyjezdzal, zabieral na wycieczki, do siebie nie zapraszal, ja nie nalegalam. Sielanka trwala 1,5 roku do momentu wielkiego dorocznego zlotu Polonusow w stanie w ktorym mieszkam, na ktory postanowilam sie wybrac. Zdecydowalam w ostatniej chwili i on o tym nie wiedzial, myslalam ze zadzwonie jak juz tam bede. dzwonilam, nie odbieral komorki i nagle...jest! Podbieglam, chcialam wycalowac i stanelam jak wryta... Przed moimi oczyma ukazal sie moj M w KOLORATCE, zlekecewazyl mnie. Wiecej sie do mnie nie odezwal. W internecie odnalazlam w jakiej parafii sluzyl w Polsce i chce sie odegrac. bardzo mnie zranil swoimi oszystwami, poza tym nie wiem czy nie oszukuje teraz innej. Chce o wszystkim napisac do jego biskupa w Polsce, jemu wciaz podlega, w USA jest tylko na 'misji'. Chce mu wyslac nasze zdjecia i opisac jak podszywal sie pod kogos innego. Niech biskup wie jakich ma pracownikow. Poza tym moze uda mu sie zapobiec przed zranieniem kolejnej dziewczyny przez tego drania. Co o tym sadzicie? Czy to dobry pomysl? Z gory dziekuje za wszelkie komentarze.

Gość Giovannniiii
Daj spokój.

Gość ale to juz bylo
ja nie chce takiej typowej zemsty, chce tylko zeby jego przelozony wiedzial z kim pracuje, upomnial, przywolal do porzadku...

Gość Stokrotka-Kotka.
Jestem z ks.

Gość ale to juz bylo
Stokrotko, ja nie mialam pojecia ze on jest ksiedzem! Na tym polega moj dramat

Gość paralityk
nic nie zyskasz , zachował się jak normalny facet tylko , że ubrany trochę inaczej a może nawet chciał coś więcej ?

Gość True20
Czasami mężczyzni są nieodpowiedzialni i zachowują się jak dzieci. On zachował sie okrutnie i dziecinnie.

Gość Stokrotka-Kotka
Zapomnij...masz jego photo?

Gość dziura po zębie
myślę, że to dobry pomysł!!

Gość ale to juz bylo
Paralityku normalni faceci tak nie postepuja niestety :( Stokrotko mam mnostwo jego zdjec, naszych zdjec

Gość Stokrotka-Kotka
Kurde dziwny facet,szkoda ,ze cie zranił...szkoda ,ze nie mozesz pokazac jak wygląda...

Gość ale to juz bylo
A gdybyscie Wy (to pytanie chyba raczej do dziewczyn) byly w takiej sytuacji, zostawilybyscie to, czy napisaly do jego biskupa? ja nie chce zemsty, niech sobie dalej bedzie ksiedzem, ale niech wie, ze jego wladze wiedza o jego zachowaniu.

Gość ejnoos
jasne że zgłoś to do kurii- oszukał cię i to perfidnie.... wiedział , że jesteś niewierząca więc mógl ci spokojnie o tym powiedziec. jest zwykłym hipokrytą i nie powinien być księdzem !

Gość ale to juz bylo
On mnie oszukal, niewazne czy ksiadz, czy bylby zonaty, ja nic o tym nie wiedzialam. Zona uwierzylaby jemu, ale moze jego biskup widzac nasze zdjecia, czytajac jego listy do mnie uwierzy jednak mnie...

Gość Stokrotka-Kotka
Masz racje ,zachował sie jak samiec.Zerwał z Tobą kontakt ,udał ,ze nie było Ciebie w jego życiu.Byłaś "malym" epizodem.Moge wiedzieć ile masz lat?I czy miedzy wami doszło do zbliżenia?

Gość ejnoos
bo na kazaniu bedzie ścieme walił o czystości a po mszy sex...? chyba wiedzial na co sie decyduje

Gość Stokrotka-Kotka
Nikt nie jest święty ,ksiądz tez człowiek ,ale nie tym przypadku gdy rani kobiete.

Gość ale to juz bylo
Stokrotko mam 28 lat, bylismy para, przynajmniej ja tak uwazalam. Nie wiem, chyba nawet jako niewierzaca jestem bardziej moralna niz on, sluzacy wielu ludziom jako wzor moralnosci. A najgorsze jest to ze gdybym go tam nie zobaczyla, nadal by to ciagnal.

Gość paralityk
podobno księża seksu nie potępiają nawet przedmałżeńskiego, więc co tak naprawdę ksiądz zrobił złego ?

Gość Stokrotka-Kotka
SAMIEC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Moze lepiej ,ze go zobaczyłaś...Teraz masz spokój ,ale rana na serduchu zawsze zostanie mimo wszytsko.

Gość ale to juz bylo
Oszukal mnie. Nie powiedzial kim jest naprawde. To zrobil zlego.

Gość Stokrotka-Kotka
pokaz jego photo

Gość paralityk
masz szczęście, że nie zaszłaś z księdzem bo wtedy byś musiała urodzić albo za aborcję ukarana , w Krakowie przy pewnym klasztorze zrobiono takie małe okienko dla matek, które chcą się swoich dzieci pozbyć , to dobrze, że nie jesteś jedną z nich

Gość ale to juz bylo
Pralityk ty nic nie rozumiesz... Niechodzi o ciaze, chodzi o moralnosc. facet mnie przez 1,5 roku oszukiwal. ja nie jestem biedna kochanka ksiedza ktora placze, ze on jest ksiedziem ale mimo wszystko godzi sie z nim byc na jego warunkach. ja o niczym nie wiedzialam!

Gość Stokrotka-Kotka
zdięcie pokażesz?

Gość ale to juz bylo
a po co ci jego zdjecie? Boisz sie ze to twoj X?

Gość Stokrotka-Kotka
może... prosze cie

Gość ale to juz bylo
nie ma mowy. Twoj sluzy w USA?