Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moje palce

Brązowa duża plama na paznokciu, co to jest???

Polecane posty

Gość moje palce

Mam problem, na obudwóch dużych palcach u stóp ostatnio zrobiły mi się duże, brązowe plamy, na pół paznokcia. Reszta paznokci jest normalna, ten tez wygląda na zdrowego, nic się z płytką ani na skórze nie dzieje, tylko od połowy paznokcia jest wielka brązowa plama, na jedym i na drugim. skąd to się wizeło i co to jest?

Gość pewnie grzybica paznokci

Gość moje palce
ale ja pytam dokladnie, zrobilo mi sie to niedawno, paznokcie wygladaja na zdrowe, tylko te duz eplamy nagle wyszly...

Gość a nie odgniotłaś sobie
palców? mnie za każdym zaliczeniem Łysicy + Św. krzyż złażą paznokcie z dużych paluchów, i zaczyna się od dużych brązowych plam właśnie. :D

Gość moje palce
nie wiem? w sumie clay czas chodze w 'całych' butahc bo nie kupilam sobie letnich...ale do tej pory nic sie z nimi nie dzialo...palec i paznokiec wyglądają normalnie, nic sie nie luszczy, nie odstaje, nie wygina...tylko na obydwóch duzych mi sie takie duże brązowe plamy zrobiły....dodam, że mam halluksy, ale nie wiem, czy to ma jakis wpływ, wczesniej mi sie nie robilo nic podobnego, nigdy nie mialam problemu z paznokciami, gdyby to byl grzyb to by byly jakies plamki, zielone czy biale? ale taka jedna duż aplama na pol paznokcia brazowa?

Gość moje palce
:(