Blondyna Z Falującymi Tzytzami 0 Napisano Lipiec 1, 2008 A więc.. Uważam,że taki przyjaciel powinien byc przede wszystkim: 1.LOJALNY!!! 2.Szczery 3.Wesoły:p Wasze Typy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dziura po zębie Napisano Lipiec 1, 2008 tolerancyjny szczery dobry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złudzenie_optyczne 0 Napisano Lipiec 1, 2008 wierny, szczery, budzący zaufanie, wspierający, z poczuciem humoru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Turqs 0 Napisano Lipiec 1, 2008 lojalny i szczery po prostu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złudzenie_optyczne 0 Napisano Lipiec 1, 2008 a sorry, nie zauważylam ze 3 ;) ale i tak nei umiem sie ograniczyc ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cchhmmuurraa 0 Napisano Lipiec 1, 2008 1.powinien wiedziec ze intelnigentniejsza klotnia jest lepsza od nudnej rozmowy 2.dac mi pewnosc ze jak o 3 zadzwonie i powiem porwali mnie jestem w meksyku to sie ubierze i przyjedzie 3.musi to być moj Karol ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blondyna Z Falującymi Tzytzami 0 Napisano Lipiec 1, 2008 Taak:) ale przyznacie,ze jednak najważniejsza cecha to lojalnosc!:p Ostatnio 'przyjaciółeczka' nie była wobec mnie lojalna, zabolał mnie to:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fju fju ... 0 Napisano Lipiec 1, 2008 na pierwszym miejscu oczywiscie lojalnosc potem poczucie humoru no i to ze zawsze moge na nia liczyc :) bez wzgledu na wszystko... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wika159 Napisano Grudzień 15, 2008 mogli by tu je wypisać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach