Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pollllianaaaaaaaaaa

help

Polecane posty

Gość pollllianaaaaaaaaaa

jaki kolor pokju wybrac, mam niskie pokoj 2,20m, razem ma 27m2, 1 sciana bedzie zakryta meblami, fotele i sofe mam bez z brazem, pomozcie, bo juz wariuje :O

ja bym wybrala ecru :) sama mam taki u siebie w pokoju i dodam ze mieszkam na poddaszu i mam skos taksze pokoj tez nie jest wysoki a kolor prezentuje sie bardzo dobrze i przynajmniej po paru miesiacach od malowania nie widac ze zżółkły ściany wiec dodatkowo jest praktyczny, pozdrawiam :D

Gość lu_netkaaaaaaaaa
ecru bedzie za jasny jak biaky, kurde tyle tych kolorow i nie idzie wybrac, myslalam o slonecznym zoltym ale ponoc zle wychodzi na duzych powierzchniach

Gość ....///////
dokladnie, ecru bedzie moim zdaniem najlepszy;)

Gość lu_netkaaaaaaaaa
lunetka autorka topiku :D

w moim pokoju wyglada dobrze tylko ze ja mam jedna cala sciane czerwona taki akcent zeby pokoj byl bardziej zywy, ale ja praktycznie nie mam mebli wiec musialam cos takiego zrobic a skoro autorka pisze ze jedna sciana bedzie obstawiona meblami to z pewnoscia bedzie pasowal tym bardziej ze komplet wypoczynkowy ma w kolorze brazu :D wierzcie mi ale znam sie na koloroach...chyba ze szukasz jakiejs odmiany to np polecam jeszcze jakis akcent np paski badz jedna sciane w ciemniejszym kolorze np kawa z mlekiem..

Gość odwykowa
czerwony to jak w burdelu ja mam zielony

ja tam nie uwazam ze wyglada to jak w burdelu :P ta czerwien doskonale tonuja 3 sciany i sufit w kolorze ecru i drewniane meble :D